Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η μεταγραφή που αλλάζει τον Ολυμπιακό - Τρεις ψηλούς φέρνει ο Μπαρτζώκας - Δύο ονόματα από ΤΣΣΚΑ
Μπάσκετ
| 2022-06-15 23:30:00

Η μεταγραφή που αλλάζει τον Ολυμπιακό - Τρεις ψηλούς φέρνει ο Μπαρτζώκας - Δύο ονόματα από ΤΣΣΚΑ

του Pick n' Scroll
Η μεταγραφή που αλλάζει τον Ολυμπιακό - Τρεις ψηλούς φέρνει ο Μπαρτζώκας - Δύο ονόματα από ΤΣΣΚΑ

Αποκάλυψη για το πλάνο των Πειραιωτών και τους παίκτες που θέλουν! Πώς και γιατί η ομάδα της επόμενης σεζόν θα είναι καλύτερη από τη φετινή, το στοιχείο που αλλάζει ο Έλληνας κόουτς και οι πρώτοι στόχοι για να... ανεβάσουν επίπεδο τον σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε για μία ακόμη φορά το εμπόδιο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, έκανε το 2-0 και πλέον είναι μία ανάσα από την κατάκτηση του νταμπλ. Εκτός εξαιρετικού απροόπτου σε δύο μέρες στο ΣΕΦ οι Πειραιώτες θα πετύχουν την τρίτη τους νίκη και έτσι θα κλείσουν ονειρικά μία τρομερή για αυτούς χρονιά. Κερδίζοντας για τρίτη φορά στους τελικούς τον Παναθηναϊκό, θα έχουν πρωτάθλημα και Κύπελλο στα χέρια τους και θα έχουν να λένε για το τρίποντο του Μίσιτς στο τέλος και την χαμένη ευκαιρία τους να πάρουν μία ακόμη Ευρωλίγκα.

Το βασικό, όμως, για την ομάδα του Πειραιά είναι ότι έχει συνέλθει πλήρως πλέον μετά τα τελευταία χρόνια, όπου ταλαιπωρήθηκε. Εχει βάλει τις βάσεις για να έχει ανάλογη συνέχεια, αρκεί βέβαια να υποστηρίξει την προσπάθεια με δυνατές μεταγραφές.

Οι Αγγελόπουλοι φαίνονται διατεθειμένοι να το κάνουν και οι μηχανές θα μπουν μπροστά μετά το φινάλε των τελικών. Θα αποκτηθούν εκτός των άλλων τρεις παίκτες για την φροντ-λάιν με προοπτική να βοηθήσουν πολύ περισσότερο από Πρίντεζη, Λιβιό και Μάρτιν.

Εχει ακουστεί έντονα το όνομα του Μιλουτίνοφ, αυτό του Μπέικον, αλλά οι Πειραιώτες έχουν κι άλλες επιλογές στο μυαλό τους. Και όσο δεν κλείνει κάπου ο εκρηκτικός σέντερ της Ζαλγκίρις, Τζος Νίμπο, πρέπει να έχουμε το όνομά του στα υπόψη μας. Όπως και του Τζόελ Μπολομπόι, ο οποίος εδώ και καιρό έχει φύγει από την ΤΣΣΚΑ.

Ο Μπαρτζώκας θέλει να ανεβάσει την αθλητικότητα της ομάδας του μέσα στα καλάθια και προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι οι κινήσεις, που θα γίνουν. Μάλιστα ο Ολυμπιακός έχει σχεδιάσει το πλάνο του και δεν θα αργήσει να το υλοποιήσει, θέλοντας τα πάντα να είναι απόλυτα έτοιμα όταν θα αρχίσει η προετοιμασία του για την επόμενη χρονιά. Εκεί, όπου θα προσπαθήσει ό, τι δεν κατάφερε φέτος, να πάρει την τέταρτή του Ευρωλίγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σωστός ο Μπαρτζώκας με Πρίντεζη - Λίγος να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟ - Άδικο για τον Βόβορα..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags