Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή με Μιλουτίνοφ; - Πάει ΣΕΦ και... τρελαίνει τους Ολυμπιακούς - Ρεπορτάζ για το μέλλον του
Μπάσκετ
| 2022-06-16 22:47:00

Ανατροπή με Μιλουτίνοφ; - Πάει ΣΕΦ και... τρελαίνει τους Ολυμπιακούς - Ρεπορτάζ για το μέλλον του

Sportdog Team
Ανατροπή με Μιλουτίνοφ; - Πάει ΣΕΦ και... τρελαίνει τους Ολυμπιακούς - Ρεπορτάζ για το μέλλον του

Το ταξίδι του Σέρβου σέντερ στην Ελλάδα και η επίσκεψή του στο γήπεδο του Ολυμπιακού για να παρακολουθήσει από κοντά τον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό έχουν "ανάψει" τη φημολογία.

Ολυμπιακός: Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ταξίδεψε στην Ελλάδα για διακοπές και μάλιστα θα βρεθεί στο ΣΕΦ για να δει από κοντά τον τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (17/6, 21:00).

Την ώρα που τα σενάρια για επιστροφή του στο Λιμάνι έχουν "φουντώσει", οι Ρώσοι γράφουν πως ο Σέρβος σέντερ είναι πολύ πιθανό να παραμείνει τελικά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την επόμενη σεζόν.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου, ο Μιλουτίνοφ είναι "ζεστός" στην προοπτική του να συνεχίσει να παίζει στην ΤΣΣΚΑ, ενώ παράλληλα το "διαζύγιό" του με την ομάδα δεν θα είναι εύκολο εγχείρημα.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεσμεύετ με συμβόλαιο μέχρι το 2023, ενώ απολαμβάνει πολύ υψηλές αποδοχές, που φτάνουν τα 2.500.000 ευρώ ετησίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιά" στις φήμες για Καλάθη στον Ολυμπιακό - Μάχη με τον Ιτούδη - "Άκυρο" για Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags