Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τέλος τρεις παίκτες από Ολυμπιακό - Φέρνει νέο σκόρερ στο ΣΕΦ - Φτιάχνει παικταράδες ο Μπαρτζώκας"
| 2022-06-17 10:00:00

"Τέλος τρεις παίκτες από Ολυμπιακό - Φέρνει νέο σκόρερ στο ΣΕΦ - Φτιάχνει παικταράδες ο Μπαρτζώκας"

του Γιώργου Κτενά
"Τέλος τρεις παίκτες από Ολυμπιακό - Φέρνει νέο σκόρερ στο ΣΕΦ - Φτιάχνει παικταράδες ο Μπαρτζώκας"

Το πρώτο... δώρο Αγγελόπουλων για τη νέα σεζόν μετά το πρωτάθλημα! Στο Λιμάνι ετοιμάζονται για φιέστα στον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό και ήδη "τρέχουν" τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Ποιοι αποχωρούν και το όνομα που βρίσκεται ψηλά στην "ερυθρόλευκη" λίστα!
 

Το όνομα του Λιθουανού γκαρντ, Μάριους Γκριγκόνις, βρίσκεται στο επίκεντρο για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ως μια λύση που μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον μπασκετάνθρωπο Γιώργο Μπουσβάρο, που γνωρίζει άριστα τον παίκτη, για να μας τον αναλύσει.

"Σκόρερ και βάζει τα χέρια στη φωτιά - Τελειώνουν τρεις από Ολυμπιακό - Δεν του βγαίνουν οι Λιθουανοί"

Κύριε Γιώργο, το όνομα του Γκριγκόνις βρίσκεται στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών - Τι μπορούμε να πούμε για τον παίκτη;

"Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δεν έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα και δεν μπορώ να καταλάβω πώς βγαίνουν τέτοια ρεπορτάζ. Την επόμενη χρονιά μπορεί να φτιαχτεί πάρα πολύ εύκολα η ομάδα, πάντως, γιατί τρεις παίκτες έχουν φύγει ήδη με βάση τις δηλώσεις του: Ο Έισι, ο Πρίντεζης που σταματάει και ο Λιβιό που λέει ότι δεν μπορεί να μείνει πίσω από Βεζένκοφ.

Ο Γκριγκόνις βέβαια είναι πιο πολύ σκόρερ και βάζει πιο πολύ στη φωτιά τα χέρια του. Αλλά οι Λιθουανοί δεν του έχουν βγει του Ολυμπιακού, ας μην το ξεχνάμε αυτό".

"Αυτό είναι σημαντικό για Γκριγκόνις - Μεγάλη εμπιστοσύνη στον Μπαρτζώκα - Έτσι θα γλιτώσει λεφτά"

Μπορεί να είναι 5αδάτος στον Ολυμπιακό στη θέση 2 ή 3 ο Γκριγκόνις;

"Ο Ολυμπιακός δεν ξέρω ακόμα πώς θα είναι την επόμενη αγωνιστική περίοδο, πού θα είναι ο Ντόρσεϊ για παράδειγμα - Αν και πιστεύω ότι θα μείνει. Δεν ξέρω την ομάδα που θα κάνει ο Μπαρτζώκας, αν θα πάρει κι άλλον στη θέση 1, αν θα δώσει δανεικούς και όλα αυτά. Πάντως ο Γκριγκόνις ξέρει από Ευρωλίγκα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Μπαρτζώκα, που βρίσκει παίκτες και μετά γίνονται παιχταράδες και τους βγάζει μπροστά".

Νωρίτερα είπες ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτιαχτεί εύκολα για τη νέα χρονιά. Γιατί αυτό;

"Γιατί υπάρχουν οι τρεις παίκτες που ανέφερα ότι θα φύγουν, συν ο Χασάν Μάρτιν που είναι ερωτηματικό τι θα κάνει. Με αυτή την έννοια μπορεί η ομάδα να φτιαχτεί εύκολα, γιατί δεν έχει να λύσει συμβόλαια άρα μόνο θα εξοικονομήσει από αυτούς που θα φύγουν".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιά" στις φήμες για Καλάθη στον Ολυμπιακό - Μάχη με τον Ιτούδη - "Άκυρο" για Παναθηναϊκό
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags