Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έρχεται "τσουνάμι" στον ΠΑΟ - Ραντεβού με Γιαννακόπουλο και απάντηση "Νέντοβιτς - Απόφαση Πεδουλάκη!
Μπάσκετ
| 2022-06-17 23:11:00

Έρχεται "τσουνάμι" στον ΠΑΟ - Ραντεβού με Γιαννακόπουλο και απάντηση Νέντοβιτς - Απόφαση Πεδουλάκη!

του Νίκου Στεργίου
Έρχεται "τσουνάμι" στον ΠΑΟ - Ραντεβού με Γιαννακόπουλο και απάντηση Νέντοβιτς - Απόφαση Πεδουλάκη!

Ποιοι μείνουν στο Τριφύλλι, οι αποχωρήσεις και το μήνυμα του ιδιοκτήτη. Οι Πράσινοι έχασαν το πρωτάθλημα με κάτω τα χέρια και πλέον έρχονται πολλές και μεγάλες αλλαγές. Ποιοι πάλεψαν στο ΣΕΦ, ο επόμενος προπονητής και η συνάντηση του Σέρβου άσου που τον... έφτιαξε, αλλά δεν αρκούσε.

Παναθηναϊκός: Μόνο οι Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Νεμάνια Νέντοβιτς έχουν συμβόλαιο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο Τριφύλλι, από τους ξένους, καθώς όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν συμφωνία με την ομάδα - Ακόμα κι αν είχαν όμως, πολύ-πολύ δύσκολα θα συνέχιζαν στο Τριφύλλι.

Τι σημαίνει, πρακτικά, αυτό; Ότι θα υπάρξει τσουνάμι αλλαγών στα πρόσωπα, καθώς οι ξένοι είναι αρκετοί στον Παναθηναϊκό, αν και για την ώρα θα πρέπει να μάθουμε πρώτα ποιος θα είναι ο νέος προπονητής του συλλόγου.

Γιατί ο Γιώργος Βόβορας πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στο Τριφύλλι, κάτι που σημαίνει ότι ο Πεδουλάκης με τη διοίκηση θα πάρουν σκούπα και θα τα αλλάξουν όλα για να είναι την επόμενη χρονιά ο Παναθηναϊκός πολύ καλύτερος.

Στο τελευταίο, όπως αποδείχθηκε, παιχνίδι της σεζόν, ο Νέντοβιτς έδειξε χαρακτήρα και έκανε καταπληκτικό παιχνίδι με 23 πόντους, άσχετα αν δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Έπειτα από δύο κάκιστα παιχνίδια στους τελικούς, ο Σέρβος αντέδρασε και "κουβάλησε" σχεδόν μόνος του επιθετικά τον Παναθηναϊκό, αφού είχε ως μοναδικό άξιο συμπαραστάτη τον Γιώργο Παπαγιάννη.



Κατά γενική ομολογία, χωρίς τα... ηρωικά Νέντοβιτς οι Πράσινοι μάλλον θα είχαν γνωρίσει τον διασυρμό στο ΣΕΦ, ενώ επίσης κατά γενική ομολογία ο Σέρβος είναι ένας από τους ελάχιστους με τέτοια ποιότητα, που θα χωρούσε στον Παναθηναϊκό ακόμα και τις εποχές που κυριαρχούσε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αλλαγές στο Τριφύλλι θα είναι πολύ μεγάλες και σχεδόν όλοι οι ξένοι δεν θα έχουν θέση στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ακόμα και το μέλλον του Σαντ-Ρος είναι εξαιρετικά αβέβαιο παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο. Ο Νέντοβιτς θεωρείται αρκετά πιθανό να αποτελέσει την εξαίρεση, αφού έχει την κλάση ώστε οι Πράσινοι να χτίσουν ομάδα γύρω του. Πολλοί θεωρούν πως η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο πρόσφατο πάρτι γενεθλίων του διεθνούς άσου μόνο τυχαία δεν ήταν και οι καλές σχέσεις των δύο ανδρών ίσως παίξουν ρόλο στο τι μέλλει γενέσθαι για τον παίκτη.

Κατά τα άλλα, στόχος της διοίκησης είναι η εκκαθάριση στο ρόστερ και οι μεταγραφές που μπορούν ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Ο Πεδουλάκης έχει αποδείξει ότι έχει καλό μάτι στις επιλογές παικτών, κι αυτό είναι που μετράει πολύ τώρα στους Πράσινους. Με την ευχή, μάλιστα, να ξεκαθαρίσουν άμεσα και τα διοικητικά του συλλόγου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags