Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πρώτο φαβορί ο Σφαιρόπουλος
| 2022-06-18 14:30:00

Χαλάει ο κόσμος με το νέο προπονητή του ΠΑΟ - Φαβορί ο Σφαιρόπουλος - Αλιμπίγιεβιτς και Σερέλης!

Χαλάει ο κόσμος με το νέο προπονητή του ΠΑΟ - Φαβορί ο Σφαιρόπουλος - Αλιμπίγιεβιτς και Σερέλης!

Πολλές και σημαντικές φαίνεται ότι θα είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στον Παναθηναϊκό μέσα στις επόμενες ημέρες, με το όνομα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να βρίσκεται στην κορυφή των στοιχηματικών εταιρειών και να ακολουθεί εκείνο του Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς!

Παναθηναϊκός: Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο sportdog.gr ο Γιώργος Βόβορας πολύ δύσκολα θα είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδας και τη νέα χρονιά. Ειδικά μετά από το αρνητικό πρόσημο στα πλέι οφ και το γεγονός ότι το Τριφύλλι δεν έδειξε τίποτα καινούργιο στο διάστημα της παραμονής του στην ομάδα. Τα ελαφρυντικά που έχει έχουν καταγραφεί αρκετές φορές, οπότε εξετάζουμε πλέον την επόμενη ημέρα.

Προτεραιότητα των ανθρώπων της ομάδας θα είναι να έρθει προπονητής από το εξωτερικό, χωρίς να αποκλείονται και οι εκπλήξεις. Μάλιστα, κοιτώντας κάποιος τις στοιχηματικές αποδόσεις θα δει ως το απόλυτο φαβορί τον Ιωάννη Σφαιρόπουλο, ενώ τις τελευταίες ώρες έχει κάνει... ξεπέταγμα και το όνομα του Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς.

Πρόκειται για τον κορυφαίο προπονητή του Eurocup τη χρονιά που ολοκληρώθηκε (ο 35χρονος προπονητής έγινε ο νεότερος στην ιστορία του θεσμού που κατακτά το εν λόγω βραβείο), μιας και κατάφερε και έστειλε στον τελικό τη σταχτοπούτα Μπούρσασπορ, αποκλείοντας μεταξύ άλλων την Παρτιζάν, την Τσεντεβίτα και την Ανδόρα. Το εντυπωσιακό είναι πως κατάφερε να αντιστρέψει το τραγικό ξεκίνημα της ομάδας, ενώ ουσιαστικά πέτυχε ότι πέτυχε με ροτέισον 6 παικτών, μετά και από τη προσθήκη του Χόλαντ μεσούσης της σεζόν.

Όσον αφορά τον Σφαιρόπουλο υπήρχε για αρκετές ημέρες η φημολογία πως θα τον βλέπαμε στον πάγκο της Βαλένθια, ωστόσο τη συγκεκριμένη θέση πήρε ο Μουμπρού και ο φιναλίστ σε Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό έχει δει τους περισσότερους πάγκους της Ευρωλίγκας να έχουν καλυφθεί, κάτι που σημαίνει ότι θα έπρεπε ή να αναλάμβανε τον Παναθηναϊκό ή να... κατέβαινε επίπεδο. Ούτως ή άλλως το να πάει στην ΤΣΣΚΑ που δεν θα παίζει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση φάνταζε εξ αρχής απίθανο.

Από εκεί και πέρα στο κάδρο υπάρχει και ο Χρήστος Σερέλης και η αλήθεια είναι πως πολλάκις τον είδαμε να συζητάει όρθιος πράγματα για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον κόουτς Βόβορα στη διάρκεια των αγώνων. Και 15 χρόνια σε μια ομάδα δεν τα αφήνεις απλά για να πας κάπου ως βοηθός για 3 μήνες.

Οπότε η λογική λέει ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο ο Σερέλης θα είναι στο επιτελείο της ομάδας και τη νέα σεζόν, ανεξάρτητα από τα άλλα πρόσωπα. Όπως και να έχει ο χρόνος θα αρχίσει να πιέζει σε λίγο καιρό, μιας και οι ομάδες ξεκινούν και κλείνουν τους προπονητές τους ενόψει της νέας σεζόν και στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να δείξουν άμεσα αντανακλαστικά για να επιλέξουν την καλύτερη δυνατή λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό απολύεται ο Βόβορας - Τέλος πέντε ξένοι από ΠΑΟ - "Καυτό" καλοκαίρι για τους δύο Έλληνες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags