Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τι δείχνει η ενεργοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
| 2022-06-20 12:00:00

"Γκρίνια για Σφαιρόπουλο στον ΠΑΟ - Δεν τον αφήνει ο Γιαννακόπουλος - Αυτοί θα φύγουν"!

του Γιώργου Κτενά
"Γκρίνια για Σφαιρόπουλο στον ΠΑΟ - Δεν τον αφήνει ο Γιαννακόπουλος - Αυτοί θα φύγουν"!

Ραγδαίες φαίνεται ότι θα είναι εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό τις επόμενες δέκα ημέρες, καθώς αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλες οι επόμενες κινήσεις της ομάδας - Ο Ανδρέας Παπαντωνίου σχολίασε μέσω του sportdog τις τελευταίες εξελίξεις...

Παναθηναϊκός: Τι δείχνει η ενεργοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πώς αξιολογούνται τα ονόματα των Χεζόνια και Ερτέλ που βρίσκεται στο προσκήνιο και πώς θα αξιολογήσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού πιθανή συμφωνία με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο;

Ο παλαίμαχος άσος τού Τριφυλλιού και γνωστός μπασκετάνθρωπος, Ανδρέας Παπαντωνίου, σχολιάζει μέσω του sportdog...

"Δεν αφήνει τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης - Αλλάζει την κατάσταση - Ο,τι καλύτερο"

"Φαίνεται ότι είναι έτοιμος ξανά για να επιστρέψει. Πάντα έλεγα ότι δεν μπορεί να μείνει μακριά από την ομάδα, δεν θα άφηνε τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ πως είναι ο,τι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό να ενεργοποιηθεί ξανά ο Δημήτρης", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο Α. Παπαντωνίου.



Μπορεί να αλλάξει την κατάσταση άμεσα, από τη στιγμή που και την τεχνογνωσία έχει και την οικονομικη δύναμη;

"Αν θέλει, φυσικά, την αλλάζει! Αλλά πρέπει να βρει προπονητή που να τον εμπιστευτεί και έπειτα να φέρει παίκτες".

"Τι θα πουν οι οπαδοί για Σφαιρόπουλο; - Αυτοί θα φύγουν από το ρόστερ"

Στο θέμα του προπονητή τι πιστεύετε, γιατί δεν είναι και πολλοί οι ελεύθεροι που να μπορούν να σταθούν στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει και το όνομα του Σφαιρόπουλου.

"Πρέπει να βρεθεί κάποιος που να είναι έμπειρος, να έχει διάθεση για επιτυχίες, να μπορείς να τον εμπιστευτείς και να φτιάξεις κάτι καλό. Να κοιτάξουν ποιοι μπορούν και θέλουν, αυτή είναι η δουλειά όσων στην ομάδα έκαναν σκάουτινγκ για την επόμενη μέρα. Είναι καλός προπονητης ο Σφαιρόπουλος, αλλά είναι οι καταστάσεις τέτοιες, πώς θα τον αντιμετωπίσει ο κόσμος και λοιπά. Αν υπάρχει γκρίνια επειδή ήρθε ο Σφαιρόπουλος δηλαδή, δεν κάνουμε τίποτα έτσι. Αυτά είναι θέματα του προέδρου όμως|.

Χεζόνια και Ερτέλ είναι σε πρώτο πλάνο, σήμερα, για τον Παναθηναϊκό.

"Για τον Χεζόνια τι να πούμε; Τον ξέρουμε, τον είδαμε. Ο Παναθηναϊκός στη θέση του γκαρντ, όμως, έχει πάντα πρόβλημα και πρέπει να το δουν τεχνικά αν είναι ο Ερτέλ αυτός που θέλουν, ο προπονητής πρέπει να δει τις επιλογές των παικτών".

Τι άλλο χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να γίνει ομάδα τουλάχιστον 8άδας στην Ευρωλίγκα;
 
"Νομίζω ότι θα κάνει καινούργια ομάδα, οι περισσότεροι ξένοι θα φύγουν, να δούμε τι θα γίνει και με τους Έλληνες. Οπότε είναι και τι θα κάνει με την πιτσιρικαρία: Θα παίξει κανένας από αυτούς; Υπάρχει κάποιος που μπορεί σε αυτό το επίπεδο, να καλλιεργηθεί για να γίνουν βασικές μονάδες. Γιατί παίρνουμε τα καλύτερα ταλεντα αλλά δεν τα αξιοποιούμε. Σαμαντούροφ, Χουγκάζ, θα μπαίνουν; Αυτό έχει σημασία με τον νέο προπονητή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα κλάψει κι ο Νικ Καλάθης! Γκαρντ από το πάνω ράφι στον ΠΑΟ - Τα διαλύει όλα ο Γιαννακόπουλος


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags