Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γίνεται και πάλι πολύ δυνατός!
| 2022-06-22 10:00:00

Πρώτη κίνηση Γιαννακόπουλου - Φέρνει Μίτροβιτς στον Παναθηναϊκό; - Αποθέωση μέσα στο ΣΕΦ

του Pick n' Scroll
Πρώτη κίνηση Γιαννακόπουλου - Φέρνει Μίτροβιτς στον Παναθηναϊκό; - Αποθέωση μέσα στο ΣΕΦ

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό είναι πολλές και πολύ σημαντικές τις τελευταίες ώρες, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με μέλη της Θύρας 13 και πλέον οι σχέσεις έχουν αποκατασταθεί για να γίνει το Τριφύλλι ξανά δυνατό!

Παναθηναϊκός: Γίνεται και πάλι πολύ δυνατός!

Οι σχέσεις με την Θύρα 13 αποκαταστάθηκαν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ξανά στο πόστο του και οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για την αντεπίθεσή τους. Το ρόστερ είναι έτοιμο κατά το ήμισυ και ο νέος προπονητής δεν θα δυσκολευτεί να το συμπληρώσει. Αυτό, όμως, είναι το μεγάλο πρόβλημα: ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής.

Και είναι πρόβλημα γιατί η αγορά είναι πολύ φτωχή. Και πολύ βαθιά τσέπη να είχε ο Παναθηναϊκός, πάλι πολύ φτωχή θα ήταν γιατί τα μεγάλα ονόματα της προπονητικής έχουν ομάδα. Ο Μεσίνα στην Αρμάνι, ο Αταμάν στην Εφές, ο Ιτουδης στην Φενέρ, ο Σάρας στην Μπαρτσελόνα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν.

Από κει και πέρα οι επιλογές, που κυκλοφορούν στην αγορά δεν είναι για πέταμα, αλλά δεν είναι κι από το πρώτο ράφι. Ισως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι μόνο από το πρώτο ράφι, αλλά η περίπτωσή του είναι δύσκολη. Όχι λόγω μπάτζετ, αλλά εξαιτίας του «ερυθρολευκού» του παρελθόντος. Μάλλον οι Παναθηναϊκοί δεν θα είχαν τέτοιο πρόβλημα την δεδομένη χρονική περίοδο.

Προπονητή και καλό θέλουν άλλωστε. Είναι, όμως, άγνωστο αν ο Σφαιρόπουλος θα ήθελε να μπει σε μία τέτοια διαδικασία, ενώ είναι γνωστό ότι είναι υποστηρικτής του Ολυμπιακού και την ίδια ώρα όταν πάει στο ΣΕΦ, αποθεώνεται από τον κόσμο της ομάδας. Όταν είναι για δουλειά, πολλά πράγματα πάνε στην άκρη, αλλά πάντα υπάρχουν κάποια όρια.

Ο έμπειρος Μίτροβιτς και ο νεαρός Αλιμπίγιεβιτς είναι δύο ακόμη λύσεις, που ακούγονται, αλλά δεν είναι επιλογές, που θα ξετρελάνουν τον κόσμο της ομάδας. Ούτε έχουν παρουσιάσει έργο, που θα βγάλει τους φίλους του Παναθηναϊκού στους δρόμους να πανηγυρίζουν, αν προσληφθεί ένας από τους δύο.

Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές για αυτό το ζήτημα και θα τελειώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, καθώς ο χρόνος περνάει και μαζί φεύγουν και καλές επιλογές παικτών από την αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγρίεψε ο Δημήτρης! Παίρνει σκούπα και φαράσι - Αυτοί φεύγουν από ΠΑΟ - Εκτός παίκτης-έκπληξη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags