Facebook Pixel Φενέρμπαχτσε - Δημήτρης Ιτούδης: Χαμός στην Ευρωλίγκα - "Κλείνει" περιζήτητο παικταρά ο Ιτούδης - "Κλέβει" και ψηλό από "αιώνιους"!
Μπάσκετ
| 2022-06-24 17:10:00

Χαμός στην Ευρωλίγκα - "Κλείνει" περιζήτητο παικταρά ο Ιτούδης - "Κλέβει" και ψηλό από "αιώνιους"!

Sportdog Team
Χαμός στην Ευρωλίγκα - "Κλείνει" περιζήτητο παικταρά ο Ιτούδης - "Κλέβει" και ψηλό από "αιώνιους"!

Η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη έχει βαλθεί να φτιάξει πολύ δυνατό ρόστερ εν όψει της νέας χρονιάς.

Φενέρμπαχτσε - Δημήτρης Ιτούδης: Κοντά στο να "κλείσει" δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές είναι η νέα ομάδα του Έλληνα προπονητή.

Αρχικά, οριστικά παίκτης της Φενέρμπαχτσε θα πρέπει να θεωρείται ο Σκότι Ουίλμπεκιν, που σύμφωνα με τουρκικά Μέσα είναι μια ανάσα από τις υπογραφές με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται μέχρι την προσεχή Δευτέρα (27/6).

Από εκεί και πέρα, η Φενέρ εμφανίζεται κοντά και στην απόκτηση του Τόνι Τζεκίρι, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αναφέρει το "BasketNews".

Ο Τζεκίρι αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Ούνικς Καζάν έχοντας 7,6 πόντους, 6,5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, μέχρι την αποβολή των ρωσικών ομάδων από τη διοργάνωση. 

Ο ύψους 2.11μ. σέντερ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Μπασκόνια και Βιλερμπάν, ενώ κατά καιρούς βρέθηκε στην λίστα ενδιαφέροντος των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags