Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Για αυτό καθυστερεί ο προπονητής στον ΠΑΟ - Μόνο αυτός από το πάνω ράφι - Επιστροφή Ντεσόν Τόμας!
Μπάσκετ
| 2022-06-25 22:13:00

Για αυτό καθυστερεί ο προπονητής στον ΠΑΟ - Μόνο αυτός από το πάνω ράφι - Επιστροφή Ντεσόν Τόμας!

του Pick n' Scroll
Για αυτό καθυστερεί ο προπονητής στον ΠΑΟ - Μόνο αυτός από το πάνω ράφι - Επιστροφή Ντεσόν Τόμας!

Από την πρώην Γιουγκοσλαβία θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και με βάση το νέο μπάτζετ, που σαφώς θα είναι υψηλότερο από το περσινό, θα έχει την ευκαιρία για να φτιάξει μια ομάδα 8άδας στην Ευρωλίγκα.

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε την προηγούμενη Κυριακή ότι επιστρέφει ουσιαστικά στο «τιμόνι» της ΚΑΕ και ο κόσμος πλέον βιάζεται για τον προπονητή και τις μεταγραφές. Δεν είναι, όμως, εύκολο μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις. Ειδικά στο κομμάτι του προπονητή, όπου οι επιλογές είναι λίγες.

Και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού δεν θα είναι από το εξωτερικό. Με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο δεν επρόκειτο να προχωρήσει κάτι και έτσι οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει να ρίχνουν τα δίχτυα τους μακριά από την Ελλάδα. Όλα δείχνουν ότι ο εκλεκτός τους θα προέρχεται από την πρώην Γιουγκοσλαβία με το θέμα να τελειώνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Τα ονόματα, που έχουν αναφερθεί, είναι αυτά των Μίτροβιτς, Αλιμπίγιεβιτς, Ράντονιτς και Σπάχια.

Μετά το κομμάτι του προπονητή, θα αρχίσει να τρέχει και το μεταγραφικό κεφάλαιο με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει για τέσσερις ξένους, καθώς έχει ήδη τον Νέντοβιτς και τον Λι. Ο κόσμος ανησυχεί και λέει ότι υπάρχει αργοπορία. Και ότι οι πολύ καλές λύσεις χάνονται.

Αγνοούν, όμως, ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι εύκολο να χτυπήσει επιλογές από το πρώτο ράφι. Το μπάτζετ του θα είναι μεγαλύτερο από πέρυσι, όχι, όμως, τρομερά πολύ. Όχι το διπλάσιο.

Μόνο ο Καλάθης είναι ο παίκτης από το πάνω ράφι, που οι «πράσινοι» μπορούν να πάρουν. Από κει και πέρα θα κινηθούν σε περιπτώσεις, όπως του Λοβέρν, που ήταν στην Ζαλγκίρις, του πρώην παίκτη τους, Ντεσόν Τόμας, και του Οθέλο Χάντερ, που παλιά ήταν στον Ολυμπιακό και τελευταίως στην Μπάγερν.

Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι ο Παναθηναϊκός ξεκινάει το φτιάξιμο του ρόστερ, κουβαλώντας ήδη τα μεγάλα συμβόλαια του Παπαγιάννη, του Παπαπέτρου και του Νέντοβιτς. Αν πάρει και τον Καλάθη, τότε τα λεφτά που θα του απομένουν για το υπόλοιπο ρόστερ, δεν θα είναι και πάρα πολλά.

Αν πάρει, όμως, τον Καλάθη και έχει μία βάση με Καλάθη, Λι, Νέντοβιτς, Παπαπέτρου και Παπαγιάννη, τότε ο νέος προπονητής της ομάδας έστω και με όχι πολλά χρήματα θα έχει την ευκαιρία να φτιάξει ένα σπουδαίο σύνολο, που με την συμπαράσταση του κόσμου, μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην οκτάδα της Ευρωλίγκας για αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό ακύρωσε μεγάλο όνομα ο Γιαννακόπουλος - "Μπλόκο" στη συμφωνία - Θέμα με Παπαπέτρου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags