Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Έσκασε" τώρα: Αυτόν φέρνει για προπονητή ο Γιαννακόπουλος; Πολύ γνωστό όνομα! (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2022-06-26 23:54:00

"Έσκασε" τώρα: Αυτόν φέρνει για προπονητή ο Γιαννακόπουλος; Πολύ γνωστό όνομα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Αυτόν φέρνει για προπονητή ο Γιαννακόπουλος; Πολύ γνωστό όνομα! (ΦΩΤΟ)

Από την Σερβία κάνουν λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις του Τριφυλλιού με πολύ έμπειρο και γνωστό προπονητή.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ντέγιαν Ράντονιτς φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα "Telesport"!

Το δημοσίευμα φέρνει τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα ως το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον πράσινο πάγκο, αναφέροντας ότι ο 52χρονος κόουτς είναι κοντά σε συμφωνία με το Τριφύλλι.

Όπως αποκαλύπτει το "Telesport", o Μαυροβούνιος είχε συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Σερβίας πριν βδομάδες για την ανανέωση της συνεργασίας τους, όμως προέκυψε διαφωνία ανάμεσα στον ίδιο και τους ανθρώπους της ομάδας και πλέον φαίνεται να συζητάει για να αλλάξει προπονητική στέγη και να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Aναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Όπως σας γράψαμε πριν από μερικές εβδομάδες ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε συμφωνήσει για την επέκταση του συμβολαίου του με τον Ερυθρό Αστέρα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχει το Telesport, o Μαυροβούνιος προπονητής είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

Όπως μάθαμε προέκυψε διαφωνία ανάμεσα στην διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα και του πολυνίκη προπονητή και ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή στην pole position. Υπάρχει ακόμα ελπίδα στον Ερυθρό Αστέρα για μία νέα αλλαγή σκηνικού, όμως ο Ράντονιτς αυτή την στιγμή είναι πολύ κοντά στην Αθήνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σενάριο-"ρουκέτα" για ΠΑΟ - Θα ρίξει τη Λεωφόρο ο Αλαφούζος - Τεράστιο όνομα για την επίθεση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags