Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σενάριο-"ρουκέτα" για ΠΑΟ - Θα ρίξει τη Λεωφόρο ο Αλαφούζος - Τεράστιο όνομα για την επίθεση!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-26 17:30:00

Σενάριο-"ρουκέτα" για ΠΑΟ - Θα ρίξει τη Λεωφόρο ο Αλαφούζος - Τεράστιο όνομα για την επίθεση!

του Νίκου Στεργίου
Σενάριο-"ρουκέτα" για ΠΑΟ - Θα ρίξει τη Λεωφόρο ο Αλαφούζος - Τεράστιο όνομα για την επίθεση!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να φέρουν ένα μεγάλο όνομα και δεινό σκόρερ το φετινό καλοκαίρι στην ομάδα, για να γράψει 20+ γκολ μέχρι το φινάλε της σεζόν, και προφανώς τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά.

Παναθηναϊκός: Ένα από τα ονόματα που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα για τον Παναθηναϊκό ήταν αυτό του Έντινσον Καβάνι και όπως είναι λογικό οι μπουκ δεν θα μπορούσαν παρά να... μπλέξουν στη συζήτηση και το Τριφύλλι!

Σίγουρα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αυξήσει το μπάτζετ της για τη θέση του στράικερ, αλλά το... μάξιμουμ 1.3 εκατ. ευρώ που θα προσφέρει στον ιδανικό παίκτη δεν καλύπτει ούτε στο 1/3 τις απαιτήσεις που έχει ακόμη ο Έντινσον Καβάνι!

Κατά το κοινώς λεγόμενο είναι πολύ-πολύ δύσκολο ως εντελώς απίθανο να έρθει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά έχει ανοίξει και σε έναν βαθμό συντηρείται το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Μάλιστα, το ενδεχόμενο ο Ουρουγουανός φορ να συνεχίσει στο Τριφύλλι κοστολογείται στοιχηματικά αυτή τη στιγμή στο 41.00 και όπως καταλαβαίνει κανείς οι πιθανότητες να αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην Super League είναι απειροελάχιστες. Ίσως, βέβαια, τα δεδομένα να είναι διαφορετικά στα τέλη Αυγούστου, για παράδειγμα, αν είναι ακόμα ελεύθερος. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο...

Μάλιστα, υπάρχουν ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Σεβίλλη, η Νάπολι, η Γιουβέντους, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπόκα Τζούνιορς που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Μη ξεχνάμε πως ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε δηλώνει μεγάλος θαυμαστής του 35χρονου διεθνή, με τον αντιπρόεδρο της αργεντίνικης ομάδας να τονίζει ότι όνειρο του είναι να μετακομίσει στο Μπουένος Άιρες.

Αναλυτικα είχε αναφέρει:

«Ο Έντινσον Καβάνι γεννήθηκε για να παίξει σε αυτόν τον σύλλογο, στην Μπόκα Τζούνιορς! Βέβαια είναι άλλη συζήτηση το αν μπορεί ο σύλλογος να τον αντέξει… οικονομικά και να του προσφέρει αυτά που ζητάει. Όνειρο μας είναι να φέρουμε τέτοιους μεγάλους παίκτες στην ομάδα μας και τα τελευταία δύο χρόνια βαδίζουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Ποιος δεν θα ήθελε τον Καβάνι στην ομάδα του δηλαδή; Επίσης θέλω να φέρω στην Μπόκα και τους Αλέξις Σάντσεζ και Βιδάλ! Το αν μπορούμε να τους πάρουμε όλους αυτούς όμως… δεν θα σας το αποκαλύψω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι στον ΠΑΟ με top όνομα - Κάθεται στο συμβόλαιο - Δεν το έχει γράψει κανείς!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags