Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εξελίξεις με τον "καμένο" στον Ολυμπιακό - Τον κρατάει ο Μπαρτζώκας - Φέρνει Μήτογλου αν...
Μπάσκετ
| 2022-06-27 22:20:00

Εξελίξεις με τον "καμένο" στον Ολυμπιακό - Τον κρατάει ο Μπαρτζώκας - Φέρνει Μήτογλου αν...

του Pick n' Scroll
Εξελίξεις με τον "καμένο" στον Ολυμπιακό - Τον κρατάει ο Μπαρτζώκας - Φέρνει Μήτογλου αν...

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες, καθώς υπάρχουν εξελίξεις με τον παίκτη που θα συμπληρώσει με τον Φαλ τη θέση κάτω από τη ρακέτα - Τι ισχύει με το 3ο-4άρι!

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τον παρτενέρ του Μουσταφά Φαλ κάτω από τα καλάθια και αυτός δεν θα είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ ήθελε να επιστρέψει, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν είναι δυνατό κάτι τέτοιο, καθώς δεν είναι μόνο ότι έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ. Είναι και ότι η ρωσική ομάδα τον θέλει πολύ. Και το απέδειξε, δίνοντάς του περισσότερα από ό, τι έγραφε το συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά.

Έτσι οι Πειραιώτες έχουν στρέψει αλλού την προσοχή τους με αρκετές επιλογές στο μεταξύ να έχουν χαθεί, όπως ο Τζος Νίμπο, που πάει στην Μακάμπι και ο Τόνι Γιεκίρι, που ανακοινώθηκε από την Φενέρ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν λέει όχι στη παραμονή για ένα ακόμη χρόνο του χρήσιμου Χασάν Μάρτιν, αλλά κοιτάζει και την αγορά. Εκεί, όπου υπάρχει μεταξύ άλλων ο Μάικ Τόμπι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Βαλένθια. Ο Τόμπι έχει το καλό ότι μπορεί να σκοράρει και μακριά από το καλάθι, κάτι, που παίρνει σοβαρά στα υπόψη του ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Τζέιλεν Ρέινολντς, ο δυναμίτης της Μακάμπι, είναι μία ακόμη επιλογή, που μπορούν να δουν οι «ερυθρόλευκοι». Ξεχωρίζει για τον δυναμισμό του, και σουτάρει και καρφώνει, ενώ στην άμυνα είναι αποδοτικός. Από την Μακάμπι αναμένεται να φύγει, οπότε δεν αποκλείεται να ασχοληθεί σοβαρά μαζί του η ομάδα του Πειραιά.

Ακούστηκε επίσης η περίπτωση του Οθέλο Χάντερ, μοιάζει, όμως, απίθανο το ενδεχόμενο ο 36χρονος παίκτης να επιστρέψει στο ΣΕΦ. Ο Χάντερ είναι τίμιος, κάτι, που έδειξε και στην Μπάγερν, αλλά για πολλούς λόγους ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να τον επιλέξει.

Για τον Τζόελ Μπολομπόι, που αναφέρεται σε μερίδα του Τύπου, ναι, απασχολεί τον Μπαρτζώκα αλλά όχι για την θέση «5». Αλλά για αυτή του Ζαν Σαρλ-Λιβιό, που αποχωρεί. Για την θέση του παίκτη, δηλαδή, που θα παίζει και «4» και «5» και θα βοηθάει με την ενέργειά του σε άμυνα και επίθεση.

Στον Ολυμπιακό, όπως και να έχει, δεν ανησυχούν για την φροντ-λάιν και θεωρούν ότι δεν θα αργήσουν να βρουν τις λύσεις, που θα καταστήσουν την ομάδα τους πολύ δυνατή για μία ακόμη χρονιά.

Παρεμπιμπόντως ο Ολυμπιακός θα πάρει και ένα «3-4άρι» και ίσως να μην είναι τελικά ο Μπέικον ο εκλεκτός, αλλά ένας εκ των Χάουαρντ της Βιλερμπάν και Μόερμαν της Εφές.

Πάντως, οι Αγγελόπουλοι περιμένουν να δουν και την τιμωρία του Ντίνου Μήτογλου, που αν είναι μικρή, τότε αναμένεται να κινηθούν για την απόκτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο deal Μαρινάκη σε Premier League - Πουλάει 11αδάτο του Ολυμπιακού - Δεν το διάβασες πουθενά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags