Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντέγιαν Ράντονιτς: Δήλωση με νόημα από τον πρόεδρο Ερυθρού για Ράντονιτς - Ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό!
Μπάσκετ
| 2022-06-28 13:25:00

Δήλωση με νόημα από τον πρόεδρο Ερυθρού για Ράντονιτς - Ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Δήλωση με νόημα από τον πρόεδρο Ερυθρού για Ράντονιτς - Ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό!

Οι Πράσινοι περιμένουν να δουν τι θα απαντήσει ο Σέρβος προπονητής στην πρόταση που του έχει καταθέσει η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα.

Παναθηναϊκός - Ντέγιαν Ράντονιτς: Για την πρόταση προς τον Σέρβο τεχνικό και το ότι όλα είναι πλέον στο χέρι του για το αν θα την δεχτεί ή όχι, μίλησε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Για την ακρίβεια, ο πρόεδρος της ομάδας του Βελιγραδίου ανέφερε στην σερβική τηλεόραση για τον "στόχο" του Παναθηναϊκού

«Είναι ενδιαφέρον πως όλοι νοιάζονται για την ομάδα μας. Θέλουμε να έχουμε μια καλή ομάδα με εγγυημένο μπάτζετ. Πέρυσι καλέσαμε τον Ντέγιαν Νταβίντοβατς να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, έχοντας και τον Όγκνιεν Ντόμπριτς που ήθελε να αποδείξει πράγματα. Η ΤΣΣΚΑ του προσέφερε τα διπλά χρήματα και δεν μπορούσε να απορρίψει αυτή την πρόταση.

Ήταν μαζί μας για πολλά χρόνια, άξιζε την ευκαιρία, για να πάει και να πάρει αυτά τα χρήματα. Όσο για τον Όστιν Χόλινς, δεν τον ανανεώσαμε τον Ιανουάριο. Τον κάλεσε η Μακάμπι και πλέον εμείς πρέπει να βρούμε άλλους παίκτες. Σε ό,τι αφορά τον Ντέγιαν Ράντονιτς, του κάναμε μια πρόταση. Είναι δικό του θέμα αν θα την αποδεχτεί ή όχι. Πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα. Όμως, τι να κάνουμε τώρα; Το οικονομικό σκέλος της πρότασής μας είναι καλό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags