Facebook Pixel Βουίζει η Σερβία και καραδοκεί ο Παναθηναϊκός - Εξελίξεις-φωτιά με Ράντονιτς
Μπάσκετ
| 2022-06-28 18:22:00

Βουίζει η Σερβία και καραδοκεί ο Παναθηναϊκός - Εξελίξεις-φωτιά με Ράντονιτς

Sportdog Team
Βουίζει η Σερβία και καραδοκεί ο Παναθηναϊκός - Εξελίξεις-φωτιά με Ράντονιτς

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, που "παίζει" πολύ ψηλά στη λίστα των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.
 

Παναθηναϊκός: Τεταμένη φαίνεται πως είναι η κατάσταση με τον Ντέγιαν Ράντονιτς στον Ερυθρό Αστέρα και ήδη τα σερβικά ΜΜΕ αναφέρονται σε πιθανούς διαδόχους του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, οι Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς και Νέναντ Στεφάνοβιτς παρουσιάζονται να βρίσκονται είναι στην κορυφή της λίστας για τον αντικαταστάτη του Ράντονιτς, εκεί όπου φαίνεται να υπάρχει και το όνομα του Μίλαν Τόμιτς.

Οι αντιδράσεις στα social media από τους φιλάθλους της ομάδας είναι έντονες, αφού η διαφαινόμενη συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι στον «αέρα», ενώ ο Σέρβος τεχνικός φέρεται να θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Θέση για το ζήτημα πήρε και ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, ο οποίος δήλωσε το εξής για την υπόθεση του Ράντονιτς: «Του έχουμε κάνει την πρόταση και περιμένουμε την απάντησή του, εάν θα τη δεχτεί ή όχι. Από οικονομικής άποψης η πρόταση είναι καλή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις με τον "καμένο" στον Ολυμπιακό - Τον κρατάει ο Μπαρτζώκας - Φέρνει Μήτογλου αν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags