Facebook Pixel Παναθηναϊκός: To πρώτο όνομα που γράφτηκε για να φέρει ο Ράντονιτς!
| 2022-06-29 10:00:00

"Μπομπέρ" φέρνει μαζί του ο Ράντονιτς στον ΠΑΟ - "Κλέβει" παίκτη από Ολυμπιακό - Σούπερ σταρ!

του Pick n' Scroll
"Μπομπέρ" φέρνει μαζί του ο Ράντονιτς στον ΠΑΟ - "Κλέβει" παίκτη από Ολυμπιακό - Σούπερ σταρ!

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα, καθώς πιθανή έλευση του Ράντονιτς θα σημαίνει και την έλευση κάποιων παικτών - Δείτε ποια είναι τα πρώτα ονόματα που έχουν γραφτεί.
 

Παναθηναϊκός: Οι φίλοι του συλλόγου περιμένουν με αγωνία την έκβαση της υπόθεσης προπονητή με το επικρατέστερο σενάριο να αναφέρει ότι τον Γιώργο Βόβορα θα διαδεχθεί ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Στον έμπειρο Σέρβο προπονητή έχει κάνει πρόταση ανανέωσης ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά όλα δείχνουν ότι θα την αρνηθεί και θα πάρει τον δρόμο για την Αθήνα και το ΟΑΚΑ.

Ο Ράντονιτς δεν είναι το πολύ μεγάλο όνομα, που θα ήθελε στον πάγκο ο κόσμος της ομάδας. Είναι, όμως, πολύ καλύτερη λύση από Αλιμπίγιεβιτς, Ζντοβτς και Μίτροβιτς. Και είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής, που χαρακτηρίζεται από συνέπεια και έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία. Η άμυνα είναι το αγαπημένο του κομμάτι και αν πάει στον Παναθηναϊκό, προφανώς θα κινηθεί σε αυτό το μοτίβο.

Επίσης, αν έρθει στον Παναθηναϊκό, δεν αποκλείεται να φέρει και κάποιον συμπατριώτη του μαζί του. Ηδη μάλιστα γράφτηκε το όνομα του Ντανίλο Αντζουσιιτς, του πολύ καλού σκόρερ, που έφυγε από την Μονακό, ενώ μπορεί να «παίξει» και η περίπτωση του διαρκώς ανερχόμενου, Ογκνεν Ντόμπριτς, ο οποίος ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο, τι και να γίνει, πάντως, αυτός, που θα διαδεχθεί τον Βόβορα, θα πρέπει σίγουρα να βρει και ένα πολύ καλό «4άρι», τον παίκτη, δηλαδή, που θα πάρει την θέση του Οκάρο Ουάιτ. Ηδη γράφτηκε το όνομα του «μπόμπερ» της Μονακό, Ντουέιν Μπέικον, αλλά υπάρχουν κι άλλες σπουδαίες επιλογές, όπως ο Λουί Λαμπεϊρί, που έφυγε από την Βαλένθια, αλλά και ο Τρέι Τόμπκινς, με τον οποίο μόλις έλυσε την συνεργασία της η Ρεάλ.

Η γενική κατεύθυνση, πάντως, είναι ότι ο Παναθηναϊκός με την επιστροφή του Γιαννακόπουλου περνάει πλέον σε άλλη φάση, θα δυναμώσει πολύ και δεν θα πηγαίνει για στοιχήματα τύπου Κέντρικ Πέρι, αλλά σε έτοιμους παίκτες. Με τον Νικ Καλάθη να βρίσκεται στη κορυφή της σχετικής λίστας και τους «πράσινους» να ελπίζουν ότι θα καταστήσουν δυνατή την επιστροφή του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ - Φέρνει τώρα προπονητή και 3 παίκτες - Αυτόν "έκλεψε" από Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags