Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αλλάζει την ιστορία του ΠΑΟ ο Δημήτρης - Γκαρντ-μύθος απογειώνει Παπαγιάννη - Στο κόλπο ο Ζοτς;
Μπάσκετ
| 2022-06-29 16:30:00

Αλλάζει την ιστορία του ΠΑΟ ο Δημήτρης - Γκαρντ-μύθος απογειώνει Παπαγιάννη - Στο κόλπο ο Ζοτς;

Αλλάζει την ιστορία του ΠΑΟ ο Δημήτρης - Γκαρντ-μύθος απογειώνει Παπαγιάννη - Στο κόλπο ο Ζοτς;

Ραγδαίες φαίνεται ότι μπορεί να είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στο Τριφύλλι, δεδομένου ότι όταν δρομολογηθεί το θέμα του νέου προπονητή η ομάδα θα μπει στη σειρά και για την ενίσχυσή της!

Παναθηναϊκός: Μετρούν αντίστροφα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του επόμενου προπονητή, που ουσιαστικά θα διαδεχθεί τον Βόβορα. Η ουσία για την ομάδα θα είναι επιτέλους να διαλέξει έναν προπονητή, ο οποίος θα μπορέσει να ολοκληρώσει κανονικά τη χρονιά, χωρίς τον κίνδυνο να λυθεί το συμβόλαιό του στην πρώτη δυσκολία.

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο πως η ομάδα θα πρέπει να αρχίσει να φουλάρει και για παίκτες. Εξάλλου, ήδη έχει κλείσει τους Παρίς Λι και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ωστόσο υπάρχουν ακόμη αρκετά κενά στο ρόστερ και ο επόμενος προπονητής θα έχει πολλή δουλειά και ελάχιστο χρόνο για τις κατάλληλες επιλογές.

Μια από τις πιο σημαντικές θέσεις του ρόστερ που πρέπει να συμπληρωθούν είναι αυτή του Point Guard και ο Νικ Καλάθης είναι ο ευσεβής πόθος όλων! Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Νικ έχει να λάβει 1.8 εκατ. ευρώ για την προσεχή χρονιά με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι Καταλανοί δεν τον υπολογίζουν ενόψει της νέας χρονιάς και αυτός είναι ο λόγος που γίνονται διαπραγματεύσεις για το ποσό που θα συμφωνήσει ο Έλληνας διεθνής γκαρντ, προκειμένου να αποχωρήσει και να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ούτως ή άλλως βασικός δεν θα μπορεί να είναι στην Μπαρτσελόνα, από τη στιγμή που ήδη έχει συμφωνήσει ο Τόμας Σατοράνκσι. Μάλιστα, η λογική λέει ότι εάν λάβει τα μισά χρήματα από αυτά που προβλεπόταν να λάβει για να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, τότε θα αποχωρήσει. Κάτι που θα βόλευε και τον Καλάθη, αλλά και την επόμενη ομάδα του, για να είναι ακόμη πιο προσιτός!

Ο έμπειρος άσος ακούγεται τις τελευταίες ώρες πως βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό μετά από δύο χρόνια και οι πράσινοι αναμένεται να ποντάρουν αρκετά στο γεγονός ότι είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν ένα διετές συμβόλαιο που θα ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ, εάν το εξαντλήσει.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι στοιχηματικές αποδόσεις τον έχουν πλέον ως το απόλυτο φαβορί στο 1.50, ενώ ακολουθεί η Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία ωστόσο απέκτησε τον Γουίλμπεκιν.

Η ουσία είναι ότι ενδεχόμενη επιστροφή του Καλάθη, θα εκτόξευε αυτόματα τον Παπαγιάννη και θα απελευθέρωνε τον Παπαπέτρου, δημιουργώντας μια big 3 Ελλήνων παικτών που μαζί με τον Νέντοβιτς θα μπορούσαν να είναι βασικοί και οι 4 σε ομάδες που διεκδικούν ακόμη και την πρώτη τετράδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χτυπάει το κεφάλι του ο Πεδουλάκης - Αυτόν έχασε μέσα από τα χέρια του ο ΠΑΟ - 3άρι που μετράει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags