Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Ψήνεται" τεράστια έκπληξη στον Ολυμπιακό με πρώην άσο Παναθηναϊκού - Τρελά λεφτά για Ντόρσεϊ!
Μπάσκετ
| 2022-06-29 17:40:00

"Ψήνεται" τεράστια έκπληξη στον Ολυμπιακό με πρώην άσο Παναθηναϊκού - Τρελά λεφτά για Ντόρσεϊ!

Sportdog Team
"Ψήνεται" τεράστια έκπληξη στον Ολυμπιακό με πρώην άσο Παναθηναϊκού - Τρελά λεφτά για Ντόρσεϊ!

Την περίπτωση πρώην "πράσινου" παρακολουθούν στενά οι Ερυθρόλευκοι, την ώρα που οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κάνουν ρελάνς για να κρατήσουν στην ομάδα τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.
 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ολυμπιακός εξετάζει- σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο να κάνει κίνηση για τον Μπεν Μπέντιλ.

Ο Γκανέζος φόργουορντ πέρασε από τον Παναθηναϊκό το διάστημα 2019-2021 και την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Μπέντιλ είναι από τους παίκτες που έχει στα υπ' όψιν του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προκειμένου να γεμίσει τις θέσεις των ψηλών, οι οποίες έχουν αδειάσει λόγω των αποχωρήσεων του Πρίντεζη, του Έισι και του Ζαν-Σαρλ.

Από εκεί και πέρα, οι Ερυθρόλευκοι κάνουν... ρελάνς για να κρατήσουν στην ομάδα τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την προσφορά τους στον Έλληνας διεθνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός ανέβηκε κι άλλο στην πρότασή του προς τον παίκτη, στον οποίο πλέον προσφέρει 1.200.000 ετησίως προκειμένου να τον δελεάσει να συνεχίσει στο Λιμάνι και να μην φύγει είτε για το NBA είτε για άλλη ομάδα της Euroleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:"Τρέχει" το ρεπορτάζ για Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό - Πότε απαντάει στους Αγγελόπουλους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags