Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεγάλοι μπελάδες για Ολυμπιακό - "Κλέβει" δύο παίκτες από ΠΑΟ; - Τρελός κίνδυνος από Ιτούδη!
| 2022-07-01 23:00:00

Μεγάλοι μπελάδες για Ολυμπιακό - "Κλέβει" δύο παίκτες από ΠΑΟ; - Τρελός κίνδυνος από Ιτούδη!

του Pick n' Scroll
Μεγάλοι μπελάδες για Ολυμπιακό - "Κλέβει" δύο παίκτες από ΠΑΟ; - Τρελός κίνδυνος από Ιτούδη!

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε την σεζόν, που ολοκληρώθηκε, αλλά πλέον έχει μπροστά του μεγάλους μπελάδες, από τους οποίους δύσκολα θα βγει ατσαλάκωτος.

Ολυμπιακός: Δεν είναι μόνο ότι κινδυνεύει να χάσει τους σπουδαίους αγωνιστικά Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ. Είναι ότι αμφότεροι έχουν ελληνικό διαβατήριο και η αγορά δεν έχει αρκετούς τέτοιους παίκτες. Τα κενά τους, δηλαδή, δύσκολα καλύπτονται από συμπατριώτες μας.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος αυτή τη στιγμή έχει να κάνει με τον Ντόρσεϊ. Η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη έχασε τον Νάντο Ντε Κολό, που πήγε στην Βιλερμπάν, και οι λύσεις, που έχει στα χέρια της για την θέση «2» είναι ελάχιστες. Το θέμα είναι ότι η βασική της επιλογή είναι ο Ντόρσεϊ, στον οποίο μάλιστα έχει κατατεθεί και πρόταση. Η Φενέρ έχει μεγάλη οικονομική δυνατότητα και δίνει στον ομογενή γκαρντ περισσότερα χρήματα από ότι ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες ίσως κάνουν ρελάνς για να τα καταφέρουν και να κρατήσουν τον σπουδαίο σκόρερ στο ΣΕΦ, αλλά σε μία τέτοια περίπτωση η Φενέρ δεν θα δυσκολευτεί να ανεβάσει την δική της προσφορά.

Είναι, λοιπόν, δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο ο Ολυμπιακός να έχει και του χρόνου τον Ντόρσεϊ. Κάποιοι μάλιστα θεωρούν σίγουρο ότι ο ομογενής γκαρντ θα πάει στην Φενέρ.

Αντίθετα στη περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ τα πράγματα είναι πιο ακίνδυνα και ο βασικός λόγος έχει να κάνει με το ότι οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν πολλούς παίκτες στην θέση του. Μέχρι, όμως, να έρθει η 20η Ιουλίου, οπότε και λήγει η σχετική προθεσμία, ο Ολυμπιακός θα έχει το άγχος του μην χάσει έναν από τους βασικούς πυλώνες του.

Στη περίπτωση, που κάποιος ή και οι δύο φύγουν από τον Πειραιά, οι πολύ καλές ελληνικές λύσεις είναι ελάχιστες. Ο Νικ Καλάθης είναι η κορυφαία, είναι, όμως, άγνωστο αν θα μπορέσει να τον πάρει ο Ολυμπιακός, την ίδια ώρα μάλιστα, που τον θέλει ο Παναθηναϊκός.

Ο Ντίνος Μήτογλου είναι επίσης επιλογή από το πρώτο ράφι, αλλά στη περίπτωση αυτή είναι άγνωστο πότε ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ θα είναι σε θέση να παίξει. Είναι άγνωστο, δηλαδή, ποια θα είναι η τιμωρία του.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο και ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι επίσης δύο ακόμη περιπτώσεις επιπέδου Εθνικής, που είναι διαθέσιμες. Από κει και πέρα το χάος.

Ο Ολυμπιακός ευελπιστεί να μην χρειαστεί να ψάξει για πολύ καλό Ελληνα. Ευελπιστεί να του μείνουν οι Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ και πάνω και σε αυτούς να χτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν, που θα είναι πολύ πιο δύσκολη από την φετινή, καθώς ο πήχης έχει ανέβει τρομερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" Ντόρσεϊ - "Τελείωσε" από Ολυμπιακό; - Δήλωση που θα "παγώσει" τους οπαδούς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags