Facebook Pixel Φενέρμπαχτσε - Δημήτρης Ιτούδης: Αλλάζει τις ισορροπίες η Φενέρ του Ιτούδη - Συμφώνησε με παικταρά από το NBA - Μεταγραφάρα!
Μπάσκετ
NBA
| 2022-07-02 00:05:00

Αλλάζει τις ισορροπίες η Φενέρ του Ιτούδη - Συμφώνησε με παικταρά από το NBA - Μεταγραφάρα!

Sportdog Team
Αλλάζει τις ισορροπίες η Φενέρ του Ιτούδη - Συμφώνησε με παικταρά από το NBA - Μεταγραφάρα!

Μεγάλο "μπαμ" από την τουρκική ομάδα!

Φενέρμπαχτσε - Δημήτρης Ιτούδης: Μετά από επτά χρόνια θητείας στο ΝΒΑ, ο Νεμάνια Μπιέλιτσα επιστρέφει στα ευρωπαϊκά παρκέ για λογαριασμό της Φενερμπαχτσέ. Ο 34χρονος Σέρβος φόργουορντ ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, με την οποία αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. 

Όπως αναφέρουν και τουρκικά ΜΜΕ, ο πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της Φενέρ, η οποία είχε αποτελέσει τον τελευταίο του ευρωπαϊκό επαγγελματικό «σταθμό», πριν κάνει το ταξίδι για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 

Στα επτά χρόνια του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, ο Μπιέλιτσα αγωνίστηκε σε Μινεσότα Τίμπεργουλβς (2015-2018), Σακραμέντο Κινγκς (2018-2021), Μαϊάμι Χιτ (2021) και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (2021-2022), ενώ είχε μέσο όρο καριέρας 7.6 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ σε 449 αγώνες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags