Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρεπορτάζ Ζέρβα: Αυτός υπογράφει στον Ολυμπιακό - Ζόρια με Ντόρσεϊ, "παίζεται" για Καλάθη! (Vid)
Μπάσκετ
| 2022-07-02 21:55:00

Ρεπορτάζ Ζέρβα: Αυτός υπογράφει στον Ολυμπιακό - Ζόρια με Ντόρσεϊ, "παίζεται" για Καλάθη! (Vid)

Sportdog Team
Ρεπορτάζ Ζέρβα: Αυτός υπογράφει στον Ολυμπιακό - Ζόρια με Ντόρσεϊ, "παίζεται" για Καλάθη! (Vid)

Οι εξελίξεις σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους νταμπλούχους Ελλάδας. Ποιος θα είναι η πρώτη μεταγραφή, ο μεγάλος στόχος που ακούει στο όνομα Μπολομπόι και τι συμβαίνει με τον Ντόρσεϊ.

Ολυμπιακός: Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα τελευταία νέα που αφορούν τον Ολυμπιακό.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην «κλεισμένη» μεταγραφή του Άλεκ Πίτερς. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Αμερικανό φόργουορντ και μένει μόνο η ανακοίνωση.



Από ‘κει και πέρα, πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για το «5» είναι ο Τζόελ Μπολομπόι. Ο Ουκρανός με το ρωσικό διαβατήριο, ο οποίος είναι ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχει απαντήσει ήδη αρνητικά στην πρώτη κρούση που έγινε από τους Πειραιώτες, οι οποίοι αναμένεται να επανέλθουν.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ, όπως ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας, οι Κινγκς παρακολουθούν τον Βούλγαρο και στο «ερυθρόλευκο»… στρατόπεδο περιμένουν την κίνησή τους και πως η ομάδα του Σακραμέντο θα στελεχώσει τη γραμμή των φόργουορντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον χάνει ο Ολυμπιακός και τον κλέβει ο ΠΑΟ; - Δυνατά το Τριφύλλι για σούπερ άσο της Euroleague!

Τέλος, το πιο «καυτό» θέμα για τον Ολυμπιακό έχει να κάνει με την ανανέωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος αυτή την στιγμή είναι στις ΗΠΑ για διακοπές, έχει στα χέρια του καλύτερη οικονομική πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φτάσει στο… ταβάνι τους και περιμένουν την απάντησή του, το αργότερο μέχρι τις αρχές της εβδομάδας. Μάλιστα, στην περίπτωση που ο Ντόρσεϊ απαντήσει αρνητικά, τότε δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να στραφεί ακόμη και για τον Νικ Καλάθη.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags