Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ανακοινώνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Πιο δυνατά για Καλάθη, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου αν..."
Μπάσκετ
| 2022-07-04 15:04:00

"Ανακοινώνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Πιο δυνατά για Καλάθη, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου αν..."

Sportdog Team
"Ανακοινώνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Πιο δυνατά για Καλάθη, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου αν..."

«Ο Ολυμπιακός περιμένει την κατάληξη με Βεζένκοφ-Ντόρσεϊ για τις επόμενες κινήσεις»! Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στα δεδομένα για Βεζένκοφ και Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό και πώς επηρεάζουν όλο τον υπόλοιπο σχεδιασμό.

Η παραμονή ή όχι των Σάσα Βεζένκοφ και Τάιλερ Ντόρσεϊ θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τις υπόλοιπες κινήσεις του Ολυμπιακού για το ρόστερ του, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Για τον Άλεκ Πίτερς απομένουν τα τυπικά και θα είναι η πρώτη μεταγραφή. Κάποιες άλλες υποθέσεις θα καθυστερήσουν, γιατί θα περιμένει ο Ολυμπιακός να δει τι θα γίνει με Βεζένκοφ και Ντόρσεϊ. Αν φύγουν και οι δύο, θα πρέπει να πάρει και Έλληνες και σε αυτή την περίπτωση θα ‘παίξουν’ ακόμη πιο δυνατά ονόματα όπως του Καλάθη, του Κ. Αντετοκούνμπο και του Μήτογλου αν δεν τιμωρηθεί», τόνισε.

Όσο για τον Βεζένκοφ είπε: «Έχει προσκληθεί στο Λας Βέγκας από τους Κινγκς για να συζητήσουν το μέλλον του. Αναμένεται να πάει για να τους ακούσει, να του αναλύσουν το πλάνο τους και θα δούμε τι θα γίνει από εκεί και έπειτα. Η βασική στόχευση του Βεζένκοφ είναι να πάει για να παίζει και όχι να είναι μεταξύ άκρης του πάγκου και εξέδρας. Αυτό μετρά για τον ίδιο περισσότερο και από τα χρήματα», ενώ για τον Ντόρσεϊ ανέφερε: «Νομίζω πως ο Ολυμπιακός έχει πιάσει ταβάνι με τον Ντόρσεϊ και δεν θα αργήσει η απάντησή του. Με τα υπάρχοντα δεδομένα το πιο πιθανό είναι να πάει στη Φενέρμπαχτσε, που του προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags