Facebook Pixel "Έσκασε" τώρα: Αποχώρηση... σεισμός στη Euroleague!
Μπάσκετ
| 2022-07-04 22:12:00

"Έσκασε" τώρα: Αποχώρηση... σεισμός στη Euroleague!

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Αποχώρηση... σεισμός στη Euroleague!

Αποτελεί παρελθόν μετά από 11 χρόνια και αλλάζει τις ισορροπίες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ!

Ο κύκλος του Παμπλο Λάσο στη Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε οριστικά μετά από 11 χρόνια και 21 τίτλους.

Οι Μαδριλένοι ανακοίνωσαν επίσημα τη λύση της συνεργασίας τους με τον σπουδαίο Ισπανό προπονητή, αποκλειστικά και μόνο για "ιατρικούς λόγους", όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι διοικούντες της Ρεάλ επισημαίνουν πως δεν μπορούσαν να συνεχίσουν με τον Λάσο στο "τιμόνι" έπειτα από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, καθώς υπέστη έμφραγμα στις 5 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει την απόφαση να μην κρατήσει τον Πάμπλο Λάσο ως προπονητή της ομάδας μπάσκετ, αποκλειστικά και μόνο για ιατρικούς λόγους. Μετά από το έμφραγμα που υπέστη ο προπονητής μας, ακολούθησαν αρκετές διαβουλεύσεις με γιατρούς και καρδιολόγους. Όλοι τους αναφέρθηκαν στον προφανή κίνδυνο για την υγεία του που θα έφερνε η παραμονή του στην ομάδα.

Την περασμένη εβδομάδα, η Ρεάλ ζήτησε από τον Πάμπλο Λάσο να σταματήσει να κοουτσάρει την ομάδα, σεβόμενη πλήρως τους οικονομικούς όρους που αναφέρονται στο συμβόλαιό του, περιμένοντας να δει πως θα εξελισσόταν η υγεία του αυτή τη σεζόν και επανεξετάζοντας τα δεδομένα τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

Η Ρεάλ θεωρεί πως έπειτα από αυτό το πρόβλημα υγείας που οδήγησε τον προπονητή μας να υποβληθεί σε επέμβαση και να μπει στην εντατική, το να μην παίρναμε αυτή την απόφαση θα ήταν τελείως ανεύθυνο. Προτεραιότητα για τον σύλλογο είναι η υγεία του Λάσο, από σεβασμό προς το πρόσωπό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελάθηκε" ο Γιαννακόπουλος! Ρίχνει "βόμβα" με σέντερ-θηρίο - Τεράστιο όνομα για Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags