Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης - Πάμπλο Λάσο: Σάλος με την απόφαση της Ρεάλ για Λάσο - Νέα "βόμβα" από "Marca" - Είχε πάρει "οκ" από γιατρούς!
| 2022-07-05 11:59:00

Σάλος με την απόφαση της Ρεάλ για Λάσο - Νέα "βόμβα" από "Marca" - Είχε πάρει "οκ" από γιατρούς!

Sportdog Team
Σάλος με την απόφαση της Ρεάλ για Λάσο - Νέα "βόμβα" από "Marca" - Είχε πάρει "οκ" από γιατρούς!

Νέο δημοσίευμα στην Ισπανία "ταράζει" ακόμα περισσότερο τα νερά για την χθεσινή απόφαση-σοκ της Ρεάλ να "καθαιρέσει" από τον πάγκο της μετά από 11 χρόνια τον Πάμπλο Λάσο.

Ρεάλ Μαδρίτης - Πάμπλο Λάσο: Χαμός γίνεται από χθες στην Ισπανία μετά την αποχώρηση του 55χρονου προπονητή από την τεχνική ηγεσία των Μαδριλένων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Marca", η Ρεάλ Μαδρίτης απομάκρυνε τον Πάμπλο Λάσο, μόλις δύο ώρες αφού είχε επισκεφτεί τον καρδιολόγο του, ο οποίος μάλιστα του έδωσε το "οκ" για να καθίσει κανονικά και πάλι στον πάγκο της "βασίλισσας"!

"Είναι σε τέλεια κατάσταση για να κοουτσάρει οποιαδήποτε επαγγελματική ομάδα από εδώ και πέρα", ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του γιατρού που παρακολουθεί τον Λάσο, με το δημοσίευμα να αποκαλύπτει ακόμα περισσότερα.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ δεν εξέτασε ποτέ τον Λάσο μετά το έμφραγμα που υπέστη, δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για την πορεία της υγείας του και μάλιστα δεν μπήκε καν στον κόπο να έρθει σε επικοινωνία με τον καρδιολόγο του πολύπειρου τεχνικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags