Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Έλληνας που υπογράφουν οι Αγγελόπουλοι - Φέρνουν… μπόμπερ στο ΣΕΦ - Πρόβλεψη για Ντόρσεϊ
Μπάσκετ
| 2022-07-05 22:49:00

Ο Έλληνας που υπογράφουν οι Αγγελόπουλοι - Φέρνουν… μπόμπερ στο ΣΕΦ - Πρόβλεψη για Ντόρσεϊ

του Pick n' Scroll
Ο Έλληνας που υπογράφουν οι Αγγελόπουλοι - Φέρνουν… μπόμπερ στο ΣΕΦ - Πρόβλεψη για Ντόρσεϊ

Οι αλλαγές στο ρόστερ και η... απάντηση Μπαρτζώκα για Βεζένκοφ. Ποιες οι τελευταίες πληροφορίες για τους δύο παίκτες που βρίσκονται στον αέρα, ο διεθνής άσος που θέλουν να ντύσουν στα ερυθρόλευκα και η δύσκολη περίπτωση του Νικ Καλάθη.

Ο Ολυμπιακός είναι σε μία περίεργη κατάσταση καθώς δεν ξέρει τι θα γίνει με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ. Εχει ήδη συμφωνήσει με τον σπουδαίο σουτέρ Αλεκ Πιτερς από την Μπασκόνια, δεν ξέρει, όμως, πώς να κινηθεί από κει και πέρα, καθώς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τον Ντόρσεϊ και τον Βεζένκοφ. Αν θα μείνουν, δηλαδή, ή όχι. Τα τωρινά δεδομένα λένε ότι ο Ντόρσεϊ είναι προς αποχώρηση και οι πιθανότητες για τον Βεζένκοφ είναι μοιρασμένες.

Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι. Πρέπει να έχει χειροπιαστά πράγματα για να χαράξει τις επόμενές του κινήσεις. Ισως, όμως, να πρέπει να θεωρούμε πλέον ως σίγουρο ότι οι Πειραιώτες θα κινηθούν για τον Κώστα Αντετοκούνμπο, στη περίπτωση, που τους φύγει ένας από τους Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ.

Ποιοτικοί Ελληνες παίκτες στην αγορά είναι ελάχιστοι και ο Αντετοκούνμπο είναι από εκείνους, που μπορούν να προσεγγιστούν. Ενώ π.χ. με τον Καλάθη η κατάσταση είναι πιο δύσκολη για λόγους, που μπορεί να καταλάβει και ένα μικρό παιδί. Ηδη μάλιστα λέγεται ότι και η Αρμάνι μπήκε στην διεκδίκησή του.

Ο Αντετοκούνμπο θέλει ένα περιβάλλον, που να έχει χρόνο συμμετοχής και ο Ολυμπιακός μπορεί να του το προσφέρει, έχοντας και ένα εύκολο ελληνικό πρωτάθλημα. Ενα πρωτάθλημα, δηλαδή, με πολλά εύκολα παιχνίδια. 

Από κει και πέρα και στην περίπτωση, που φύγει και ο Ντόρσεϊ και ο Βεζένκοφ, στην περιφέρεια ο Ολυμπιακός θα κάνει προσπάθεια και για τον Καλάθη, αλλά και για παίκτες, όπως ο μπόμπερ Κάνααν και ο Λιθουανός Γκριγκόνις.

Οι Πειραιώτες θέλουν και παραθέλουν να μείνουν ο Ντόρσεί με τον Βεζένκοφ, αλλά δεν είναι στο χέρι τους να το πετύχουν αυτό. Και αν τελικά τους φύγουν, το μότο τους είναι ότι «η ζωή συνεχίζεται, πάνω από τον Ολυμπιακό δεν είναι κανείς, θα βρούμε τις λύσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θρίλερ" με Ντόρσεϊ - "Στον πάγο η πρόταση του Ολυμπιακού" - Αυτή την ομάδα περιμένει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags