Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σβήνουν" τον Ντόρσεϊ οι Αγγελόπουλοι - Μεταγραφή από ΝΒΑ - Αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2022-07-06 13:45:00

"Σβήνουν" τον Ντόρσεϊ οι Αγγελόπουλοι - Μεταγραφή από ΝΒΑ - Αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Σβήνουν" τον Ντόρσεϊ οι Αγγελόπουλοι - Μεταγραφή από ΝΒΑ - Αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Όνομα έκπληξη στη λίστα του Μπαρτζώκα από τους Σικάγο. Ο 27χρονος Αμερικανός σουτέρ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους «ερυθρόλευκους».
 

Τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ ψάχνει ο Ολυμπιακός και θέλει να είναι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο.

Και στο ενδεχόμενο που δεν συνεχίσει ο Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό, που αυτήν την στιγμή μοιάζει και το πιο πιθανό, θέλει να είναι έτοιμος. Και ένας παίκτης που εξετάζεται είναι και ο Ματ Τόμας!

Ο 27χρονος Αμερικανός σουτέρ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους «ερυθρόλευκους». Εξαιρετικός σουτέρ, έπαιζε πέρσι στους Μπουλς αλλά έμεινε ελεύθερος και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ματέο Αντρεάνι, είναι το φαβορί να αντικαταστήσει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Πριν τους Μπουλς, έπαιξε σε Τζαζ και Ράπτορς και προηγουμένως είχε δύο χρονιές στην Ευρώπη, πρώτα με την Ομπραντόιρο (2017-18) και μετά με τη Βαλένθια (2018-19).

Μοιάζει ως ιδανική επιλογή για αυτό που είχε ο Ντόρσεϊ και αυτό που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δηλαδή έναν σουτέρ, έναν σκόρερ που να μπορεί να βάλει την μπάλα στο καλάθι με κάθε τρόπο. Και το «πολυβόλο» Ματ Τόμας είναι μία τέτοια περίπτωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags