Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αρπάζει παίκτη από τον φετινό Ολυμπιακό ο ΠΑΟ - Επιστροφή Τόμας - "Μεγαθήρια" για Καλάθη!
| 2022-07-06 23:15:00

Αρπάζει παίκτη από τον φετινό Ολυμπιακό ο ΠΑΟ - Επιστροφή Τόμας - "Μεγαθήρια" για Καλάθη!

του Pick n' Scroll
Αρπάζει παίκτη από τον φετινό Ολυμπιακό ο ΠΑΟ - Επιστροφή Τόμας - "Μεγαθήρια" για Καλάθη!

Στο Τριφύλλι περιμένουν το "οκ" Ράντονιτς για να κλείσει η μεταγραφή. Ποιος παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Πρασίνων, η αναζήτηση των ψηλών και η διπλή επιστροφή στο ΟΑΚΑ. Τρέχουν οι εξελίξεις...

Ο Παναθηναϊκός προχωράει στις επόμενές του κινήσεις και μία από αυτές θα είναι η επισημοποίηση της συνέχισης της συνεργασίας με τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Οι «πράσινοι» μαζί με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη ήθελαν και τον αδερφό του Γιώργο, αλλά ο τελευταίος έχει στόχο να εξαντλήσει τις πιθανότητες του να βρει νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Ετσι ο εξάστερος πήγε στη σίγουρη λύση του Μποχωρίδη, που θα έρχεται από τον πάγκο και θα βοηθάει.

Ουσιαστική προτεραιότητα, όμως, έχουν τα θέματα με τους ψηλούς και κυρίως αυτό του σέντερ. Γκουντάιτις και Χασάν Μάρτιν φαίνονται τα φαβορί, αν και ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει κι άλλα ονόματα στα υπόψη του. Ο Γκουντάιτις είναι διαφορετικού στυλ από τον Μάρτιν και μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική απόφαση του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Δεν θα αργήσει και η επιλογή για την θέση «4» με τα ονόματα, που έχει στην διάθεσή του ο Σέρβος τεχνικός να είναι επίσης αρκετά. Από τον Ντεσόν Τόμας, που είχε παλιότερα το «τριφύλλι» μέχρι τον Τσίμα Μονέκε, ο οποίος έκανε εντυπωσιακή σεζόν φέτος με την Μανρέσα. Το πιο πιθανό, όμως, είναι ο Ράντονιτς να πάει σε παιγμένη λύση και έτσι ο Τόμας έχει τύχη, όπως βέβαια και άλλοι 4-5 παίκτες της συνομοταξίας του, που επίσης έχουν πέσει στο τραπέζι του εξάστερου. Όπως ο Λουί Λαμπεϊρί, για τον οποίο γράψαμε χθες.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δίνουν μεγάλη μάχη για τον Νικ Καλάθη, γνωρίζοντας ότι η προσπάθειά τους έχει μεγάλες δυσκολίες. Αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες τον θέλουν και ο Παναθηναϊκός καλείται να τις προσπεράσει κάτι, που δεν είναι καθόλου εύκολο. Είναι απόλυτα κατανοητό ότι αν πάρει ο Παναθηναϊκός τον Καλάθη, τότε όλα θα γίνουν πιο εύκολα στη ζωή του. Και για τον καταρτισμό του ρόστερ και επικοινωνιακά βέβαια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφήνει τα εκατομμύρια για τη… σύνταξη ο Ντόρσεϊ - Τελεσίγραφο από Ολυμπιακό - "Χουνέρι" από Ιτούδη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags