Παναθηναϊκός: Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είπε το "αντίο" του στον Παναθηναϊκό αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά ανθρώπων, με τους οποίους είχε εξαιρετική σχέση, όπως επεσήμανε στα social media.

Παράλληλα, ο Σέρβος άφησε να εννοηθεί ότι δεν υπήρξε κανένας εκβιασμός από την πλευρά του στον Παναθηναϊκό, παρά τα όσα έχουν ακουστεί.

Το μήνυμα του Νέντοβιτς:

«Αγαπητοί φίλοι του Παναθηναϊκού, πήρα λίγο χρόνο ώστε να τακτοποιηθούν όλα και ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη και την υποστήριξη που εγώ και η οικογένειά μου νιώσαμε αυτά τα δύο χρόνια στην ομάδα.

Δεν μπορώ να εκφράσω το πόσο ευγνώμων είμαι. Είμαι λίγο έκπληκτος και απογοητευμένος από την αντίδραση ανθρώπων με τους οποίους είχα εξαιρετική σχέση καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και της όλης κατάστασης. Νομίζω ότι υπήρχε αρκετός χρόνος για όλους ώστε να βρούμε μία καλύτερη λύση.

Ακούγοντας λέξεις όπως “εκβιασμός” και το όνομα της ομάδας που αγάπησα στην ίδια πρόταση με αρρωσταίνει. Αλλά, όμως, θα προσπαθήσω να μην μπει αυτό στον δρόμο μου, γιατί θα βρωμίσω αυτά τα δύο χρόνια και τις φιλίες που έκανα κατά την παραμονή μου στην Αθήνα.

Για ακόμα μία φορά, ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, θα είστε πάντα μέρος της οικογένειάς μου και θα σας δω σύντομα. Μια φορά πράσινος, πάντα πράσινος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο No1 στόχος για αντι-Νέντοβιτς - "Μπαμ" με παικταρά της Μπάρτσα - Ανακοινώνει μεταγραφή από... ΣΕΦ!