Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Γι’ αυτό ταιριάζει στον Ολυμπιακό ο Κάνααν - Από τους καλύτερους σουτέρ - Θα τους τιμωρήσει αν..."
Μπάσκετ
| 2022-07-08 15:48:00

"Γι’ αυτό ταιριάζει στον Ολυμπιακό ο Κάνααν - Από τους καλύτερους σουτέρ - Θα τους τιμωρήσει αν..."

του Γιώργου Κτενά
"Γι’ αυτό ταιριάζει στον Ολυμπιακό ο Κάνααν - Από τους καλύτερους σουτέρ - Θα τους τιμωρήσει αν..."

Fighter, winner, καλός αμυντικός και... πιστός στον Μπαρτζώκα! Ο Θωμάς Νίκου, βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη στην Ούνικς όταν έφεραν στην Ευρώπη τον Αμερικανό, παρουσιάζει στο Sportdog.gr τη νέα μεταγραφή των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Ο Αϊζάια Κάνααν υπέγραψε στον Ολυμπιακό και το sportdog επικοινώνησε με τον Θωμά Νίκου, βοηθό του Δημήτρη Πρίφτη στην Ούνικς Καζάν, που έφεραν τον παίκτη για πρώτη φορά στην Ευρώπη το 2020.

Ο καλός προπονητής ανέλυσε όλα τα στοιχεία του, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον χαρακτήρα του και την προσήλωσή του στην προπόνηση και αναφέρθηκε στον τρόπο που μπορεί να τον αξιοποιήσουν καλύτερα οι Πειραιώτες.

"Τρίποντο ΝΒΑ - Καλός αμυντικός και συμπαίκτης - Αυτό να βελτιώσει στο παιχνίδι του"

"Το μακρινό σουτ είναι στα καλά χαρακτηριστικά του, έχει ΝΒΑ τρίποντο και πιο πίσω στο παρκέ. Έχει δουλέψει πολύ στην απόφαση για το τι θα κάνει με την μπάλα, είναι πάρα πολύ καλός αμυντικός και πάνω από όλα είναι πολύ καλός συμπαίκτης και φοβερός χαρακτήρας. Δεν περιμέναμε ότι θα ήταν τόσο καλός όταν τον είχαμε πάρει στην Ούνικς. Ακόμα διατηρώ σχέση μαζί του", ανέφερε στο  αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Θ. Νίκου.

Πού μπορούμε να πούμε ότι χρειάζεται βελτίωση;

"Γενικά θα πρεπει να βελτιώσει το πικ εν ρολ παιχνίδι του, για να είναι ένας πολύ καλός κόμπο γκαρντ, σε πολύ υψηλό επίπεδο".

"Από τους καλύτερους σουτέρ - Θα ταιριάξει στον Ολυμπιακό - Ο,τι του ζητήσει ο Μπαρτζώκας"

Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε για τη θέση του Ντόρσεϊ

"Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Απέκτησε έναν από τους καλύτερους σουτέρ που υπάρχουν στην αγορά. Είναι παίκτης που πρέπει ο αμυντικός να είναι απασχολημένος πάνω του διαρκώς, γιατί αν του δώσεις χώρο θα σε τιμωρήσει".

Μπορεί να ταιριάξει στον Ολυμπιακό;

"Πιστεύω ότι λόγω χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασίας θα ταιριάξει απίστευτα στην οικογένεια του Ολυμπιακού, είμαι σίγουρος ότι θα δέσει 100%. Είναι έτοιμος, έχει παίξει σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Θα κάνει ακριβώς ο,τι του ζητήσει ο Μπαρτζώκας".

"Με Σλούκα στην 5άδα - Fighter και winner - Στην επιτυχία από τον δύσκολο δρόμο"

Μπορεί να ταιριάξει με τον Σλούκα στην 5άδα;

"Είναι θέμα προπονητή αυτό, αλλά πιστεύω σε θέματα τακτικής μπορεί μαζί με τον Σλούκα, ναι".

Τι δεν είπαμε για τον Κάνααν;

"Είναι fighter, είναι winner και κάνει πολλή δουλειά εκτός προπόνησης. Είναι καταπληκτικό παιδί, έφτασε από τον δύσκολο δρόμο στην επιτυχία καθώς δεν ήταν στα κολέγια που βγάζουν ψηλά στα ντραφτ. Κι αυτό κάτι δείχνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι - Έτσι... νίκησαν τη Φενέρ για Κάνααν - Ανακοινώνουν και δύο Έλληνες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags