Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έρχεται μαζί με Καλάθη - Ένα εκατομμύριο για τον Νο1 στόχο του ΠΑΟ - Όπως... ο Ολυμπιακός!
| 2022-07-09 16:32:00

Έρχεται μαζί με Καλάθη - Ένα εκατομμύριο για τον Νο1 στόχο του ΠΑΟ - Όπως... ο Ολυμπιακός!

του Νίκου Στεργίου
Έρχεται μαζί με Καλάθη - Ένα εκατομμύριο για τον Νο1 στόχο του ΠΑΟ - Όπως... ο  Ολυμπιακός!

Η διπλή μεταγραφή που κυνηγούν οι Πράσινοι και η αναβάθμιση του ρόστερ. Ποιον θέλουν να φέρουν στο ΟΑΚΑ, οι σκληρές διαπραγματεύσεις και ο μεγάλος ανταγωνισμός. Γιατί όμως υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι θα κλείσει το deal;

Το όνομα του Μάριους Γκριγκόνις παίζει δυνατά από την Πέμπτη (7/7) στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, καθώς ο 28χρονος γκαρντ είναι αυτός που έχουν κυκλώσει στο σύλλογο ως ιδανικό αντικαταστάτη του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Πάμε τώρα λίγο πιο ειδικά στα δεδομένα της υπόθεσης. Προ εβδομάδων ο Γκριγκόνις είχε φτάσει κοντά στο να υπογράψει στη Βαλένθια. Η κίνηση αυτή δεν ολοκληρώθηκε όμως ποτέ, καθώς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπήκε εμπόδιο αξιώνοντας buy-out πάνω από 1 εκατ. ευρώ. Και μιλάμε για μεγάλο εμπόδιο, καθώς ο άλλοτε γκαρντ της Ζαλγκίρις έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια με τη ρωσική ομάδα.

Ελπίδες απτές να κρατήσει τον παίκτη στη Μόσχα δεν έχει η ΤΣΣΚΑ, κι αυτό είναι κάτι που το διαμηνύει μάλιστα και ο ίδιος ο αθλητής. Ο Γκριγκόνις και λόγω του ότι είναι Λιθουανός, δεν πρόκειται να παίξει μπάσκετ στη Ρωσία εν μέσω πολέμου. Γι' αυτό στο τέλος της ημέρας, όπως έκανε και με τον Μπόλομποϊ, η «αρκούδα» θα λυγίσει και θα αφήσει τον παίκτη να αποχωρήσει. 

Κάπου εδώ ο Παναθηναϊκός έχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Και αυτό έγκειται στις άριστες σχέσεις που διατηρεί με την ΤΣΣΚΑ ως κλαμπ.

Ο Γκριγκόνις δεν θα συνεχίσει λοιπόν στη Μόσχα. Και ο «Εξάστερος» θα τον διεκδικήσει δυνατά και με καλές αξιώσεις. Τέλος, πρέπει να τονιστεί ότι η περίπτωση του 28χρονου Λιθουανού δουλεύεται ανεξάρτητα από την έκβαση στην υπόθεση Καλάθη, καθώς μιλάμε για τον (ξεκάθαρα) βασικό στόχο της ομάδας στη θέση «2».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" Παναθηναϊκού με Καλάθη - Τεράστια πρόταση για να υπογράψει - Ξηλώθηκε ο Δημήτρης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags