Facebook Pixel Κρις Σίνγκλετον: "Βουίζει η πιάτσα" για Σίνγκλετον - Έγινε επαφή με Παναθηναϊκό - Στο… κόλπο και ο Ολυμπιακός!
Μπάσκετ
| 2022-07-13 14:05:00

"Βουίζει η πιάτσα" για Σίνγκλετον - Έγινε επαφή με Παναθηναϊκό - Στο… κόλπο και ο Ολυμπιακός!

του Νίκου Στεργίου
"Βουίζει η πιάτσα" για Σίνγκλετον - Έγινε επαφή με Παναθηναϊκό - Στο… κόλπο και ο Ολυμπιακός!

Εδώ και λίγα 24ωρα αποτελεί παρελθόν από την Εφές και ήδη δημοσιεύματα τον θέλουν να απασχολεί τις δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες. Ποια είναι η αλήθεια...

Κρις Σίνγκλετον: Μετά από δύο συνεχόμενες κατακτήσεις στην Ευρωλίγκα με την Εφές, η αποχώρησή του από την Πόλη πήρε επίσημη επίσημη μορφή.

Το όνομά του εμφανίστηκε σήμερα (12/7) στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού, με τους «πράσινους» να κάνουν μια διερευνητική επαφή με την πλευρά του παίκτη.

Οι πληροφορίες του Sportdog, πάντως, αναφέρουν ότι ο Σίνγκλετον δεν πρόκειται να απασχολήσει ουσιωδώς τον Παναθηναϊκό. Πρώτα και πάνω απ’ όλα, γιατί οικονομικά ο παίκτης είναι αρκετά «αλμυρός». Καλώς ή καλώς η ομάδα δεν μπορεί να φτάσει σε ένα συμβόλαιο 1,2-1,3 εκατ. ευρώ που αξιώνει ο Αμερικανός για τη θέση «4».

Μετά την απόρριψη της πρότασης από τον Νικ Καλάθη, η ομάδα φούλαρε την υπόθεση Γκριγκόνις, ενώ επόμενος στη σειρά που έχει πάρει το δρόμο για ΟΑΚΑ είναι ο Νέιτ Γούολτερς. Σαν πρώτο συμπέρασμα προκύπτει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα δώσει άλλου τα χρήματα που διέθετε στον Νικ. Η υπεραξία δηλαδή θα πληρωνόταν στον Καλάθη, μόνο και μόνο επειδή είναι Έλληνας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags