Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σαρώνει ο Παναθηναϊκός - Έκλεισε άλλες δύο μεταγραφές - Αναβάθμιση με... ΝΒΑ στο ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
| 2022-07-15 13:42:00

Σαρώνει ο Παναθηναϊκός - Έκλεισε άλλες δύο μεταγραφές - Αναβάθμιση με... ΝΒΑ στο ΟΑΚΑ!

Sportdog Team
Σαρώνει ο Παναθηναϊκός - Έκλεισε άλλες δύο μεταγραφές - Αναβάθμιση με... ΝΒΑ στο ΟΑΚΑ!

Με... εντολή Ράντονιτς ολοκληρώνεται εντυπωσιακό το πράσινο ρόστερ. Ποιοι είναι οι δύο επόμενοι που θα έρθουν για να υπογράψουν, μετά τους Ουόλτερς και Γκριγκόνις που ανακοινώθηκαν;

Εντυπωσιακά κινείται τα τελευταία 24ωρα μεταγραφικά ο Παναθηναϊκός, καθώς μετά τις ανακοινώσεις

των Μάριους Γκριγκόνις και Νέιτ Ουόλτερς, είναι πολύ κοντά στην απόκτηση δύο ακόμα παικτών.

Συγκεκριμένα, στην επιβεβαίωση της συμφωνίας του με το Τριφύλλι προχώρησε ο Αντριου Αντριους. Ο Αμερικανός γκαρντ απάντησε σε τιτίβισμα ενός Τούρκου δημοσιογράφου-αναλυτής, ο οποίος δήλωνε πολύ καλά που θα έπαιζε στους πράσινους.

«Νιώθω πολύ καλά που ο Άντριου Άντριους θα παίζει στον Παναθηναϊκό και στην Euroleague», έγραψε ο Τούρκος σε συνάρτηση με μία ανάλυση που είχε κάνει για το αγωνιστικό προφίλ του, πριν από δύο χρόνια. Ο Αμερικανός σχολίασε: «Δύο χρόνια αργότερα... Σε εκτιμώ αδελφέ μου», σε μια κίνηση η οποία ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως θα ντυθεί στα πράσινα.

Την ίδια στιγμή, οι Πράσινοι βρίσκονται μία… ανάσα και από τον Ντέρικ Ουίλιαμς, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού και ετοιμάζεται για Ελλάδα.

Πρόκειται για έναν πάουερ φόργουορντ που έγινε pick στο Νο. 2 του NBA Draft και πέρασε μια εξαετία στο ΝΒΑ έχοντας συνολικές απολαβές που ξεπερνούν τα 31 εκατ. δολ. (Τίμπεργουλβς, Κινγκς, Νικς, Χιτ, Καβαλίερς, Λέικερς), προτού πάει για μια σεζόν στην Κίνα και στη συνέχεια στην Ευρώπη, όπου συνεργάστηκε με τον νυν προπονητή του Τριφυλλιού, Ντέγιαν Ράντονιτς στη Μπάγερν.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags