Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αλλαγή πλάνων στον ΠΑΟ, αυτόν ζήτησε ο Ράντονιτς - Σκάει μεγάλη επιστροφή - Υπογράφει Έλληνας!
Μπάσκετ
| 2022-07-18 23:53:00

Αλλαγή πλάνων στον ΠΑΟ, αυτόν ζήτησε ο Ράντονιτς - Σκάει μεγάλη επιστροφή - Υπογράφει Έλληνας!

του Pick n' Scroll
Αλλαγή πλάνων στον ΠΑΟ, αυτόν ζήτησε ο Ράντονιτς - Σκάει μεγάλη επιστροφή - Υπογράφει Έλληνας!

Οι επόμενες δύο μεταγραφές και η αλλαγή στρατηγικής για το Τριφύλλι! Ποια θα είναι η επόμενη προσθήκη των Πρασίνων, τι θέλει ο Σέρβος προπονητής, τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει στη λίστα τους και ποιος Έλληνας θα γυρίσει στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε και τον Αρτούρας Γκουντάιτις και πλέον του μένει ένα βασικό κομμάτι για να ολοκληρώσει το ρόστερ του.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ψάχνει έναν παίκτη για τις θέσεις των φόργουορντ και με αυτόν στην ουσία κλείνει το έμψυχο δυναμικό του για την επόμενη χρονιά. Από κει και πέρα θα απομένει η περίπτωση του Γιώργου Καλαϊτζάκη, ο οποίος, όμως, δεν είναι παίκτης, που μπορεί να κάνει την διαφορά. Αντίθετα, ο φόργουορντ, που ψάχνει ο Σέρβος προπονητής θα είναι μονάδα, που θα μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω.

Οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να δαπανήσουν τεράστιο ποσό για αυτό τον παίκτη. Αλλά και με τα λεφτά, που είναι διατεθειμένοι να δώσουν, μπορούν να πάρουν φόργουορντ με ποιότητα, επιλέγοντας προφανώς έναν από τους λίγους, που είναι διαθέσιμοι στην Ευρώπη.

Εχουμε αναφέρει ξανά την περίπτωση του Γάλλου, Λουί Λαμπεϊρί, που μετά την αποχώρησή του από την Βαλένθια, παραμένει χωρίς ομάδα. Είναι αθλητικός, έχει τρίποντο, είναι έμπειρος.

Υπάρχει ακόμη και ο πρώην του Παναθηναϊκού, Μπεν Μπέντιλ, ο οποίος έφυγε από την Αρμάνι. Ο Μπέντιλ ψάχνει πολλά χρήματα στην αγορά μετά την παρουσία του στην ιταλική ομάδα, αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι θα τα βρει.

Και βέβαια υπάρχει και ο επίσης πρώην του Παναθηναϊκού, Ντεσόν Τόμας, ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν με την Μπάγερν του Αντρέα Τρινκιέρι. Και αυτός δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, οπότε τουλάχιστον στα χαρτιά παραμένει μία δυνατή πιθανότητα.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει κάποιες ακόμη περιπτώσεις στο μυαλό του και δεν θα αργήσει να πάρει την απόφασή του. Ο Παναθηναϊκός έχει δυναμώσει πολύ, παίρνοντας στην πλειοψηφία παίκτες Ευρωλίγκας, και θεωρείται απόλυτα σίγουρο ότι δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή την πολύ άσχημη εικόνα, που εμφάνισε την χρονιά, που μας πέρασε. Ο κόσμος περιμένει πως και πώς να δει και πάλι τον γνωστό Παναθηναϊκό και φαίνεται ότι την σεζόν, που έρχεται, η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελευταία εξέλιξη για Μήτογλου και Παναθηναϊκό - Από τι θα εξαρτηθεί η επιστροφή του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags