Facebook Pixel Ιωάννης Παπαπέτρου - Παναθηναϊκός: Ήθελε να φύγει ο Παπαπέτρου - Με λιγότερα στον Ομπράντοβιτς - Αυτό είναι το νέο του συμβόλαιο
| 2022-07-19 15:19:00

Ήθελε να φύγει ο Παπαπέτρου - Με λιγότερα στον Ομπράντοβιτς - Αυτό είναι το νέο του συμβόλαιο

του Νίκου Στεργίου
Ήθελε να φύγει ο Παπαπέτρου - Με λιγότερα στον Ομπράντοβιτς - Αυτό είναι το νέο του συμβόλαιο

Ο Έλληνας άσος επιθυμούσε διακαώς να αποχωρήσει από την Ελλάδα, χαρίζοντας ουσιαστικά χρήμα και αγωνιστικό χρόνο!

Πριν από λίγες ώρες η Παρτιζάν ανακοίνωσε την απόκτησή του πρώην αρχηγού του Παναθηναϊκού, Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος ήθελε να αλλάξει παραστάσεις μετά από αρκετά χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα και τις φανέλες των δύο αιωνίων αντιπάλων. 

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως κατόπιν της συγκεκριμένης του απόφασης ουσιαστικά επέλεξε να... χαρίσει και χρήματα στους Σέρβους. 

Για την ακρίβεια ο Παπαπέτρου προβλεπόταν να λάβει περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ από τον Παναθηναϊκό για τη φετινή χρονιά, ωστόσο όλα δείχνουν ότι στους Σέρβους πήγε με λιγότερα. Για την ακρίβεια φαίνεται πως έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο ύψους 1.7 εκατ. ευρώ, το οποίο ωστόσο θα συμπεριλαμβάνει και μπόνους.

Παρόλα αυτά, το φιξ ποσό που είναι να παίρνει ένα σημαντικά λιγότερο από αυτό που έπαιρνε στο τριφύλλι, απόρροια και του πόσο πολύ ήθελε να φύγει. Παράλληλα πάει και σε μια ομάδα στην οποία θα πρέπει να μοιράζεται χρόνο με τον Νάναλι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags