Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέα μεγάλη μεταγραφή ο ΠΑΟ - Ανακοινώθηκε ο... - Ανεβαίνει το επίπεδο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2022-07-20 15:18:00

Νέα μεγάλη μεταγραφή ο ΠΑΟ - Ανακοινώθηκε ο... - Ανεβαίνει το επίπεδο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νέα μεγάλη μεταγραφή ο ΠΑΟ - Ανακοινώθηκε ο... - Ανεβαίνει το επίπεδο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Πράσινοι κινούνται γρήγορα και εντυπωσιακά στη μεταγραφική αγορά, κλείνοντας τις... τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ.

Μία ακόμα μεταγραφή επισημοποίησε ο Παναθηναϊκός, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Αρτούρας Γκουντάιτις!

Η «πράσινη» ΚΑΕ καλωσόρισε τον Λιθουανό σέντερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Ο Γκουντάιτις θα αποτελέσει το backup του Γιώργου Παπαγιάννη στη θέση «5» και θα θωρακίσει τη ρακέτα του «τριφυλλιού» για την επόμενη σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο 29χρονος σέντερ αγωνιζόταν στη Ζενίτ την τελευταία διετία, αλλά αποχώρησε τον Μάρτιο λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και μετακόμισε στη Νάπολι. Τη σεζόν 2021-22, ο Γκουντάιτις είχε 6,7 πόντους και 4,2 ριμπάουντ/μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

Ο Λιθουανός σέντερ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Τριφυλλιού αναφέρθηκε και στις πυρκαγιές που πλήττουν την Αττική!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «paobc.gr»:

«Σίγουρα, το να είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας με απίστευτη ιστορία, ίσως τη μεγαλύτερη στην Ευρώπη, αποτελεί τεράστια τιμή. Νιώθω υπέροχα γι’ αυτό και ειλικρινά σας λέω ότι ένας από τους μεγάλους στόχους της ζωής μου ήταν να φορέσω μια μέρα τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο δέρμα μου έχοντας στο πλευρό μου αυτούς τους οπαδούς. Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από φιλάθλους του Παναθηναϊκού στα social media και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά. Η θετική ενέργεια φέρνει μόνο καλά αποτελέσματα. Τα λέμε στο ΟΑΚΑ».

Για τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους εν όψει της νέας σεζόν: «Πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό αυτή τη χρονιά, να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ξεχωριστός. Στόχος μας είναι να είμαστε ενωμένοι μέσα στο παρκέ, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και θα κάνω τα πάντα προκειμένου να το καταφέρουμε».

Για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές στην Αττική και την υπόλοιπη χώρα: «Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο αλλά να είστε δυνατοί, να μείνετε ενωμένοι και να έχετε πίστη. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags