Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Σφήνα" για Μήτογλου από... Έλληνα κόουτς - Κίνδυνος για ηχηρές αποχωρήσεις σε ΠΑΟ-Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2022-07-20 18:13:00

"Σφήνα" για Μήτογλου από... Έλληνα κόουτς - Κίνδυνος για ηχηρές αποχωρήσεις σε ΠΑΟ-Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
"Σφήνα" για Μήτογλου από... Έλληνα κόουτς - Κίνδυνος για ηχηρές αποχωρήσεις σε ΠΑΟ-Ολυμπιακό!

Η τιμωρία του Ντίνου και τα... δύσκολα που έρχονται για τους "αιωνίους". Γιατί η απόκτηση του διεθνή φόργουορντ, εφόσον η τιμωρία του είναι μικρή, κρίνεται επιτακτική για τους δύο ελληνικούς συλλόγους και το επόμενο πολύ δύσκολο καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο κλείσιμο των ρόστερ τους. Ουσιαστικά μία κίνηση από την καθεμία ομάδα απομένει, ώστε Ράντονιτς και Μπαρτζώκας να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό των ομάδων τους.

Στην πορεία, όμως, είναι πιθανό να μπουν στον…πειρασμό να κάνουν μία ακόμη κίνηση. Αυτό θα γίνει αν η τιμωρία του Ντίνου Μήτογλου είναι μικρή και δεν ξεπεράσει τον έναν χρόνο. Αν π.χ. ο Μήτογλου τιμωρηθεί οριστικά με έναν χρόνο, στις αρχές του Μαρτίου 2023 θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και πάλι. Σε μία τέτοια περίπτωση, και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα κινηθούν άμεσα να τον πάρουν. Και για το τελείωμα της χρονιάς, που μας έρχεται, αλλά και για το μέλλον.

Αλλωστε ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό το ερχόμενο καλοκαίρι να χάσει τον Γιώργο Παπαγιάννη, του οποίου και θα λήγει το συμβόλαιο. Ενώ ο Ολυμπιακός θα έχει να αντιμετωπίσει τον μπελά του Σάσα Βεζένκοφ, που φέτος έφτασε κοντά στο ΝΒΑ, αλλά του χρόνου είναι πολύ πιθανό να μην φτάσει κοντά, αλλά να πάει κιόλας.

Επιπλέον ο Κώστας Σλούκας θα οδεύει στα 34 του χρόνια, όπως και ο Παπανικολάου, ενώ την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει έτοιμο Έλληνα παίκτη αλλά πιτσιρικαρία. Εκτός αν επιστρέψει ο Παπαπέτρου!

Για αυτό το λόγο, λοιπόν, οι «αιώνιοι» περιμένουν πως και πώς να μάθουν την τιμωρία του Μήτογλου, ώστε να δράσουν αναλόγως. Πάντως, κι άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας θα δείξουν ενδιαφέρον, ειδικά μάλιστα εκείνες, που είτε έχουν Έλληνα προπονητή είτε έχουν προπονητή, που έχει περάσει από την Ελλάδα ή έχει σχέση με την χώρα μας.

Ούτως ή άλλως μιλάμε για έναν προικισμένο παίκτη, που κάνει διαφορετικά πράγματα από πολλούς ψηλούς, όπως το να παίζει εξαιρετική άμυνα.

Υπολογίζεται ότι μέσα στον Αύγουστο θα έχει γνωστοποιηθεί η ποινή του διεθνούς παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο μεταγραφικό "χτύπημα" - Ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό, τελικά βάζει τα ερυθρόλευκα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags