Facebook Pixel Μάριο Χεζόνια - Παναθηναϊκός: Χαμός με Χεζόνια στο twitter - Κράξιμο και… Μπέικον οι οπαδοί του ΠΑΟ - "Γλέντι" Ολυμπιακών (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2022-07-21 13:59:00

Χαμός με Χεζόνια στο twitter - Κράξιμο και… Μπέικον οι οπαδοί του ΠΑΟ - "Γλέντι" Ολυμπιακών (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός με Χεζόνια στο twitter - Κράξιμο και… Μπέικον οι οπαδοί του ΠΑΟ - "Γλέντι" Ολυμπιακών (ΦΩΤΟ)

Τρομερές αντιδράσεις για τη μεταγραφή του Κροάτη σούπερ σταρ. Οι Πράσινοι ψάχνουν... απαντήσεις και οι Πειραιώτες βρήκαν ευκαιρία για να "χαρούν" με την πίκρα των αντιπάλων τους!

Και επίσημα παίκτης της Ρεάλ είναι ο Μάριο Χεζόνια μέχρι το 2024, με τους Μαδριλένους να ανακοινώνουν την επιστροφή του Κροάτη φόργουορντ στην Ισπανία, αυτή τη φορά για τη μεγάλη αντίπαλο της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα η μοίρα θα τον φέρει πολύ νωρίς μέσα στη νέα σεζόν στο ΟΑΚΑ, όντας αντίπαλος του Παναθηναϊκού, αφού το «τριφύλλι» στην πρώτη αγωνιστική της Euroleague θα υποδεχτεί τους πρωταθλητές Ισπανίας στις 6 Οκτωβρίου!

Η ανακοίνωση του «Σούπερ Μάριο» έβαλε τέλος και στα… όνειρα των φίλων του Παναθηναϊκού για επιστροφή στο Τριφύλλι και ήδη οι αντιδράσεις στα social media είναι τρομερές. Πολλοί φίλοι των Πράσινων… κράζουν για τον παίκτη που χάθηκε και ζητούν άμεση «απάντηση» με Μπέικον, ενώ άλλοι δηλώνουν χαρούμενοι που επιτέλους τέλειωσε το σήριαλ με τον Κροάτη και θα μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει τον προγραμματισμό της.

Στο… παιχνίδι έχουν μπει βέβαια και πάρα πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τρολάρουν το Παναθηναϊκό!

Δείτε κάποια σχόλια:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags