Facebook Pixel Έρικ Πάσκαλ - Παναθηναϊκός: Θα… τρελάνει το ΟΑΚΑ ο Πάσκαλ - "Σαν τον Κάρι και τον Τόμσον" - Αποθέωση από Στιβ Κερ!
Μπάσκετ
NBA
| 2022-07-22 15:48:00

Θα… τρελάνει το ΟΑΚΑ ο Πάσκαλ - "Σαν τον Κάρι και τον Τόμσον" - Αποθέωση από Στιβ Κερ!

Θα… τρελάνει το ΟΑΚΑ ο Πάσκαλ - "Σαν τον Κάρι και τον Τόμσον" - Αποθέωση από Στιβ Κερ!

Ένας από τους κορυφαίους προπονητές του NBA έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον μεταγραφικό στόχο του Τριφυλλιού.
 

Ο Έρικ Πάσκαλ που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για να έρθει στην Ελλάδα, τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρες είχε για προπονητή τον τεράστια Στιβ Κερ που είναι ένας ζωντανός θρύλος στο ΝΒΑ.

Μπορεί οι τραυματισμοί να τον είχαν πάει πίσω, ωστόσο προπονητής του Γκόλντεν Στέιτ αποθεώσει έντονα τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού για τη θέση του φόργουορντ.

«Ειλικρινά, μαζί του είναι σαν να κοουτσάρω τον Στεφ (Κάρι) και τον Κλέι (Τόμπσον). Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που μπορώ να κάνω. Προφανώς είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει πολύ σωστά από τους γονείς και τους προπονητές του, σε όλη τη ζωή του. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Είναι πολύ όμορφο να ξέρεις ότι ένα παιδί είναι τόσο ώριμο. Μπορείς να τον κοιτάξεις στα μάτια και να είσαι ειλικρινής μαζί του και εκείνος σε κοιτά πίσω και κουνά καταφατικά το κεφάλι του κάνοντας αποτελεσματικά ό,τι του έχεις ζητήσει. Κι όλα αυτά αβίαστα. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο πολύ μας βοηθά αυτό, εμένα και τους συνεργάτες μου, στο να κάνουμε τη δουλειά μας. Ήταν εξαιρετικός όλη τη σεζόν για μας. Μπορεί πολλοί να μην τον είχαν δει, αλλά έκανε καλές εμφανίσεις σε όλα τα παιχνίδια. Βρήκε το ρόλο του στην ομάδα και έδωσε μεγάλη ώθηση στο δεύτερο γκρουπ παικτών μας», είχε δηλώσει ο προπονητής των πρωταθλητών για τον Πασκάλ.

Όσο για το ρόλο του που μειώθηκε αισθητά στη δεύτερη σεζόν του στους Γουόριορς (2020/21) με αποτέλεσμα να δοθεί με ανταλλαγή στους Τζαζ το καλοκαίρι του 2021, ο Στιβ Κερ είχε πει μέσα στη διάρκεια της χρονιάς: «Του έχω μιλήσει μέσα στη σεζόν και του εξήγησα-και ο ίδιος το κατάλαβε-πως πέρσι όλα ήταν με το μέρος του με τους τραυματισμούς και τις ανταλλαγές που είχαμε. Έτσι είχε τόσο πολύ χρόνο ως ρούκι δευτέρου γύρου στο ντραφτ. Φέτος είναι το αντίστροφο. Προσπαθήσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε διαφορετικούς συνδυασμούς σχημάτων. Δεν ήταν πάντα ταιριαστά για να αξιοποιηθούν τα δυνατά του σημεία και έτσι ήταν εντός κι εκτός στο ‘4’ και στο ‘5’. Έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα για μας φέτος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags