Facebook Pixel Βαγγέλης Λιόλιος: Αποκάλυψη Λιόλιου για Αντετοκούνμπο και Ευρωμπάσκετ - Έτοιμοι για μετάλλιο
| 2022-07-22 16:29:00

Αποκάλυψη Λιόλιου για Αντετοκούνμπο και Ευρωμπάσκετ - Έτοιμοι για μετάλλιο

Sportdog Team
Αποκάλυψη Λιόλιου για Αντετοκούνμπο και Ευρωμπάσκετ - Έτοιμοι για μετάλλιο

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ μίλησε στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ όπου εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στο αν τελικά ο Greek Freak δώσει το παρών στο προσεχές Ευρωμπάσκετ σκορπώντας ελπίδες στους πάντες για μια μεγάλη διάκριση.

Βαγγέλης Λιόλιος: Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν μερικές μέρες να είχε δώσει το... στίγμα ότι θα δώσει το παρών στο Ευρωμπάσκετ με την Εθνική ομάδα, μέσω μιας ανάρτησης στο instagram, όμως ο πρόεδρος της ΕΟΚ μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ το επιβεβαίωσε τονίζοντας παράλληλα την αγάπη του Γιάννη για την ομάδα και τη χώρα.

«Ο Γιάννης επειδή τον γνωρίζω και προσωπικά είναι ένας άνθρωπος που υπεραγαπά την Εθνική ομάδα. Είναι ένας αθλητής που αγαπάει πολύ την Ελλάδα και αυτό θέλουμε να το τονίσουμε.

Φυσικά και θα είναι μαζί μας στο Eurobasket, άλλωστε το δήλωσε και ο ίδιος πριν από δύο ημέρες εμμέσως. Θα είναι το Σεπτέμβριο στο Eurobasket μαζί μας και αυτό μας βοηθάει όλους όσους ασχολούμαστε την Εθνική ομάδα, αλλά κυρίως τους Έλληνες να είμαστε όλοι μία γροθιά για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην διοργάνωση», είπε ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags