Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Αφήστε τον Ράντονιτς! Καλύτερος ο ΠΑΟ, αλλά μεγάλη απώλεια ο... - Σωστή κίνηση Αγγελόπουλων"
Μπάσκετ
| 2022-07-25 10:00:00

"Αφήστε τον Ράντονιτς! Καλύτερος ο ΠΑΟ, αλλά μεγάλη απώλεια ο... - Σωστή κίνηση Αγγελόπουλων"

του Γιώργου Κτενά
"Αφήστε τον Ράντονιτς! Καλύτερος ο ΠΑΟ, αλλά μεγάλη απώλεια ο... - Σωστή κίνηση Αγγελόπουλων"

Οι μεταγραφές του Τριφυλλιού και η χημεία του Ολυμπιακού για F4! Γιατί πρέπει στο Τριφύλλι να κάνουν υπομονή με τον νέο προπονητή, οι σωστές κινήσεις και η αποχώρηση Παπαπέτρου. Πού βαδίζουν οι Πειραιώτες και ποια ήταν η καλύτερη συμφωνία της διοίκησης;

Τις μεταγραφικές εξελίξεις σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό σχολίασε μέσω του sportdog.gr ο Κώστας Μπογατσιώτης, ο Έλληνας προπονητής που δοκιμάστηκε στο υψηλότερο επίπεδο για χρόνια.

Θήτευσε κοντά στον Ντούσαν Ίβκοβιτς ως βοηθός προπονητή και στη συνέχεια συνεργάστηκε με τους Γιάννη Ιωαννίδη και Παναγιώτη Γιαννάκη, ενώ έζησε και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στη Ρώμη. Για αυτό και πάντα έχει ενδιαφέρον η άποψή του.

"Καλύτερος φέτος ο Παναθηναϊκός - Χημεία στις μεταγραφές - Σοβαρός προπονητής ο Ράντονιτς - "

Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει καλούς παίκτες, φαίνεται ότι θα τον κάνουν να παρουσιαστεί αισθητά καλύτερος σε σχέση με πέρσι. Αλλά θα πρέπει να υπάρξει και χημεία ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο για την έλευση των Άντριους, Γκριγκόνις, Ντέρικ Γουίλιαμς, Πάρις Λι, Γκουντάιτις και Γουολτερς.

 Ποια είναι η άποψη που έχετε για τον Ράντονιτς;

Παναθηναϊκός πήρε τον Ράντοβιτς, είναι σοβαρός προπονητής, αλλά θα πρέπει να τον αφήσουν να κάνει τη δουλειά του. Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει 9 προπονητές, υπήρχαν κι άλλοι σοβαροί τεχνικοί δηλαδή αλλά δεν κρίθηκαν όταν έπρεπε".

"Απώλεια ο Παπαπέτρου - Οικονομικό το θέμα για τα 3άρια - Αυτό είναι σημαντικό στον Ολυμπιακό"

Πώς βλέπε την αποχώρηση Παπαπέτρου - Ειδικά από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός φαίνεται να επενδύει περισσότερο στη θέση 4 από τη θέση 3.

"Έφυγε ο Παπαπέτρου, δεν ξέρω πώς έγινε, ήταν αρχηγός της ομάδας, είναι απώλεια. Αλλά φαίνεται να βαδίζει σε καλό δρόμο ο Παναθηναϊκός. Παρόλα αυτά αναρωτιέμαι γιατί να αφήσουν τον Παπαπέτρου να φύγει - Προφανώς κάτι έχουν δει. Ίσως να είναι και οικονομικό το θέμα".

Τέλος, πείτε μου πώς βλέπετε τον Ολυμπιακό;

"Ο Ολυμπιακός στη θέση του Πρίντεζη πήρε καλό παίκτη, τον Άλεκ Πίτερς, έχει κάνει καλές μεταγραφές, πιστεύω ότι η χημεία του είναι καλή και θα πάει καλά και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έπαιξε και στο περσινό Final 4, ανανέωσαν οι Αγγελόπουλοι και το συμβόλαιο του Γιώργου Μπαρτζώκα που είναι σημαντικό. Θα δούμε και τις άλλες ομάδες, είναι καλό το κλίμα στον Ολυμπιακό".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πρίντεζης" ο Βεζένκοφ, Αγραβάνης για ΣΕΦ - Νέα φιλοσοφία ο ΠΑΟ, φέρνει... Τζέιμς ο Γιαννακόπουλος
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags