Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Απόφαση Ράντονιτς για την τελευταία μεταγραφή - "Τρέχει" μόνο για… Πάσκαλ - "Έφτασε" Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2022-07-25 20:15:00

Απόφαση Ράντονιτς για την τελευταία μεταγραφή - "Τρέχει" μόνο για… Πάσκαλ - "Έφτασε" Ολυμπιακό!

Απόφαση Ράντονιτς για την τελευταία μεταγραφή - "Τρέχει" μόνο για… Πάσκαλ - "Έφτασε" Ολυμπιακό!

Το νέο ρόστερ του Τριφυλλιού και η σύγκριση με τους Πειραιώτες. Καμία βιασύνη για τον 7ο ξένο - Άμεση κίνηση μόνο αν βρεθεί ευκαιρία από τύπου Πάσκαλ.

Πολλοί μπορεί να μην το περίμεναν, αλλά φτάσαμε 25 Ιουλίου και ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει το 90% του μεταγραφικού του σχεδιασμού. Μπορεί σε σχέση με τον Ολυμπιακό να είχε πάρα πολλά κενά να καλύψει (σ.σ. από προπονητή μέχρι παίκτες), ωστόσο να που οι δύο ομάδες βρίσκονται στο ίδιο σημείο. Τους απομένει μία μόνο κίνηση για να ολοκληρώσουν τα ρόστερ τους. Ο μεν Παναθηναϊκός αναζητά τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ντέρικ Γουίλιαμς στο "4", ο δε Ολυμπιακός τον τρίτο ψηλό στο "5" πίσω από Φαλ και Μπόλομποϊ.

Πάμε και πάλι όμως στους "πράσινους". Ράντονιτς, Γουόλτερς, Λι, Γκριγκόνις, Άντριους, Γουίλιαμς, Γκουντάιτις, Παναγιώτης και Γιώργος Καλαϊτζάκης έχουν έρθει στην ομάδα. Την ίδια στιγμή έχουν αποχωρήσει Κασελάκης, Μέικον, Νέντοβιτς, Παπαπέτρου, Οκάρο, Έβανς, Καββαδάς, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται ν' ακολουθήσει και ο Ρος. Όπως προαναφέραμε, το μοναδικό κομμάτι που απομένει στο "παζλ" του Τριφυλλιού είναι το μπακ απ του Ντέρικ στη θέση "4". Ο Παναθηναϊκός, πάντως, δεν πρόκειται να βιαστεί για την τελευταία του προσθήκη.

Άμεση κίνηση για απόκτηση κάποιου παίκτη, θα γίνει μόνο αν βρεθεί κάποια καλή ευκαιρία τύπου Πάσκαλ. Αν για παράδειγμα ο Αμερικανός NBAer ντυνόταν στα πράσινα, τότε το ρόστερ σήμερα (25/7) με την απόκτηση του Γιώργου Καλαϊτζάκη θα είχε ήδη ολοκληρωθεί.

Επομένως, Πεδουλάκης και Ράντονιτς θα περιμένουν για την καλύτερη δυνατή επιλογή, κοιτώντας πάντοτε και προς την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Παρεμπιπτόντως, τα όσα ακούστηκαν περί Κουζμίνσκας τα τελευταία 24ωρα δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.


** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό πήρε Καλαϊτζάκη ο ΠΑΟ - Υπογράφει ο Μποχωρίδης - "Κόπηκε" Έλληνας άσος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags