Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντεσόν Τόμας: "Βουίζει" το ΟΑΚΑ για επιστροφή Τόμας - Γι’ αυτό τον θέλουν Πεδουλάκης, Ράντονιτς - Κλείνει το ρόστερ!
Μπάσκετ
| 2022-07-26 19:40:00

"Βουίζει" το ΟΑΚΑ για επιστροφή Τόμας - Γι’ αυτό τον θέλουν Πεδουλάκης-Ράντονιτς- Κλείνει το ρόστερ

"Βουίζει" το ΟΑΚΑ για επιστροφή Τόμας - Γι’ αυτό τον θέλουν Πεδουλάκης-Ράντονιτς- Κλείνει το ρόστερ

Πόσο πιθανή είναι πλέον η επιστροφή του και πότε θα κάνουν κίνηση οι Πράσινοι; Γιατί ο Αμερικανός βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Τριφυλλιού, πώς θα... κολλήσει με το παζλ και πώς διαμορφώνεται το τελικό ρόστερ.

Το ρεπορτάζ του Sportdog τις προηγούμενες ημέρες για το σχεδιασμό του μπασκετικού Παναθηναϊκού ήταν συγκεκριμένο. Μετά την απόκτηση και του Γιώργου Καλαϊτζάκη Ντέγιαν Ράντονιτς και Αργύρης Πεδουλάκης αναζητούν χωρίς βιασύνη το τελευταίο κομμάτι του "παζλ", με τον παίκτη που θα συμπληρώσει τον Ντέρικ Γουίλιαμς στη θέση "4".

Η έλλειψη βιασύνης, πάντως, δε σημαίνει στασιμότητα. Οι Πράσινοι έχουν τις "κεραίες" τους ανοιχτές παντού, για να βρουν την πιο κατάλληλη επιλογή που θα κλείσει το ρόστερ. Από την ευρωπαϊκή αγορά, μάλιστα, υπάρχει ένα όνομα που όχι απλώς στο σύλλογο το έχουν κυκλώσει, αλλά το έχουν και πολύ ψηλά στη λίστα τους. Ο λόγος για τον Ντεσόν Τόμας.

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες ψηλά στη λίστα των Ράντονιτς-Πεδουλάκη, ως μία αξιόπιστη λύση για μπακ απ στο "4". Ο παίκτης συγκεντρώνει πολλά από τα στοιχεία που θέλουν στον Εξάστερο και δεν αποκλείεται, αν δουν ότι υπάρχει ανταγωνισμός για τον 31χρονο φόργουορντ (βλ. την Βίρτους που επίσης τον θέλει και παλεύει για να τον φέρει στη Μπολόνια), να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο τις διαπραγματεύσεις για να τον υπογράψουν!

Πέραν του καλού περιφερειακού σουτ, στα συν της περίπτωσής Τόμας συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι ξέρει καλά το περιβάλλον του ΟΑΚΑ, στο οποίο βρέθηκε για λογαριασμό του Τριφυλλιού τη διετία 2018-2020 υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ.

Πέρσι με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου ο Αμερικανός είχε μέσο όρο 9,8 πόντους στην Ευρωλίγκα, εκτελώντας με 51,9% από το δίποντο και με 38,2% από το τρίποντο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags