Facebook Pixel ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Xαμός με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κορυφαίο παίκτη - Πάνε στα δικαστήρια
Μπάσκετ
| 2022-07-28 17:51:00

Xαμός με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κορυφαίο παίκτη - Πάνε στα δικαστήρια

Sportdog Team
Xαμός με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κορυφαίο παίκτη - Πάνε στα δικαστήρια

Την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν αποζημίωση από έναν πολύ γνωστό παίκτη έκαναν γνωστό οι Μοσχοβίτες και πλέον την οριστική απόφαση θα την πάρουν τα δικαστήρια.

Κέβιν Πάνγκος: Στην Αρμάνι Μιλάνο θα συνεχίσει την καριέρα του ο 29χρονος γκαρντ, κάτι που όμως δεν άρεσε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μιας και ο παίκτης υπέγραψε τον περασμένο Φεβρουάριο τριετές συμβόλαιο με την ομάδα χωρίς όμως να προλάβει να παίξει, λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Οι Μοσχοβίτες υποστηρίζουν ότι ο ο έμπειρος γκαρντ έλυσε μονομερώς τη συμφωνία μαζί τους, χωρίς εκείνοι να δώσουν τη συγκατάθεσή τους και για τον λόγο αυτό θα επιδιώξει να αποζημιωθεί προχωρώντας σε καταγγελία στα δικαστήρια.

«Ο Κέβιν Πάνγκος τερμάτισε μονομερώς το συμβόλαιό του και αποδέχθηκε την πρόταση της Αρμάνι Μιλάνο… Ο Πάνγκος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την ΤΣΣΚΑ τον φετινό Φεβρουάριο, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στη Μόσχα. Η ομάδα σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφύγει στα δικαστήρια και να διεκδικήσει αποζημίωση από το συμβόλαιό του», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Κέβιν Πάνγκος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags