Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αντετοκούνμπο για Ολυμπιακό, Σίνγκλετον και Μπέικον για ΠΑΟ - Ψάχνει και στο NBA ο Ράντονιτς
Μπάσκετ
| 2022-07-29 15:12:00

Αντετοκούνμπο για Ολυμπιακό, Σίνγκλετον και Μπέικον για ΠΑΟ - Ψάχνει και στο NBA ο Ράντονιτς!

του Pick n' Scroll
Αντετοκούνμπο για Ολυμπιακό, Σίνγκλετον και Μπέικον για ΠΑΟ - Ψάχνει και στο NBA ο Ράντονιτς!

Η τελευταία μεταγραφή και οι πιθανότητες να γίνει το μεγάλο... μπαμ! Γιατί στο Λιμάνι περιμένουν πως στο τέλος θα αποκτήσουν τον Κώστα και ο παίκτης που λείπει από το πράσινο ρόστερ. Οι εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις και η έκπληξη από το NBA.

Ο Ολυμπιακός θέλει μία ακόμη κίνηση για να κλείσει το ρόστερ του. Και όσο ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι ακόμη διαθέσιμος, είναι και το φαβορί για να εισχωρήσει στο ρόστερ των Πειραιωτών. Όπως και να έχει, θα πρόκειται για μία συμπληρωματική κίνηση, αφού το κυρίως έμψυχο δυναμικό των νταμπλούχων έχει κλείσει.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός ψάχνει για έναν πιο κομβικό παίκτη, αυτόν, που θα μοιράζεται την θέση «4» με τον Ντέρικ Ουίλιαμς. Ο Ντεσόν Τόμας πήγε στην Αρμάνι, έτσι οι λύσεις είναι πλέον πολύ πιο περιορισμένες. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για ποιότητα και σιγουριά, οι «πράσινοι» θα πρέπει να πάνε να πάρουν, είτε τον Ντουέιν Μπέικον, είτε τον Κρις Σίνγκλετον. Με έναν από τους δύο, θα έχουν ήσυχο το κεφάλι τους και την ίδια ώρα πολύ ενθουσιασμένο τον κόσμο τους.

Είναι, όμως, δύο πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Ο Μπέικον από την μία περιμένει να βρει ομάδα για να επιστρέψει στο ΝΒΑ, ο Σίνγκλετον από την άλλη ψάχνει για αρκετά παραπάνω από 1 εκ. ευρώ για να βάλει την υπογραφή του. Τόσα χρήματα δεν δίνει ο Παναθηναϊκός και στη εξίσωση πρέπει να μπει και τι ομάδα ψάχνει ο Σίνγκλετον. Αν ψάχνει, δηλαδή, ομάδα, που θα πρωταγωνιστήσει στην Ευρωλίγκα ή όχι, προερχόμενος από σούπερ χρονιές με την Εφές.

Με αυτά τα δεδομένα είναι φυσιολογικό τα βλέμματα του Ράντονιτς και του Πεδουλάκη να είναι στραμμένα περισσότερο στην αγορά του ΝΒΑ, εκεί, όπου οι επιλογές είναι πιο πολλές. Δεν έχουν, όμως, αυτές οι λύσεις την σιγουριά, που έχουν ο Μπέικον και ο Σίνγκλετον. Και την ποιότητα αν θέλετε.

Το θέμα του «4αριού» θα πάρει αρκετές ακόμη μέρες να λυθεί, καθώς την παρούσα στιγμή δεν υπάρχει παίκτης, που να ικανοποιεί αγωνιστικά και παράλληλα να είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα. Στον Παναθηναϊκό, όμως, δεν ανησυχούν καθώς θεωρούν ότι θα βρουν την κατάλληλη λύση, περιμένοντας βέβαια και τα ευχάριστα νέα από την υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι μόνο ο Μήτογλου - Ολυμπιακός και ΠΑΟ για Έλληνα πλέι μέικερ - Πράσινο προβάδισμα (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags