Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Like" σε... Ευρωπαίο NBAer o Ράντονιτς - "Χτίζει" κορυφαία φροντ-λάιν για Ευρωλίγκα - Διπλή έκπληξη!
Μπάσκετ
| 2022-07-30 23:18:00

Like σε... Ευρωπαίο NBAer o Ράντονιτς - "Χτίζει" κορυφαία φροντ-λάιν για Ευρωλίγκα - Διπλή έκπληξη!

του Pick n' Scroll
Like σε... Ευρωπαίο NBAer o Ράντονιτς - "Χτίζει" κορυφαία φροντ-λάιν για Ευρωλίγκα - Διπλή έκπληξη!

Οι Πράσινοι αργούν, όμως ετοιμάζονται για μεταγραφικό ντεμαράζ. Πώς προσπαθεί να καλύψει ο Σέρβος κόουτς το κενό που υπάρχει στο ρόστερ και πώς μία διπλή προσθήκη, μπορεί να αναβθμίσει ολόκληρο το ρόστερ και να αλλάξει τα δεδομέαν της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός είχε πάρει φορά πριν από 15 μέρες, κλείνοντας τη μία μεταγραφή μετά την άλλη, και τώρα μάλιστα θα είχε τελειώσει, αν αποκτούσε και τον Ντεσόν Τόμας. Η Αρμάνι, όμως, το είχε δουλέψει πιο πριν το θέμα, ούτως ή άλλως έχει πιο βαθιά τσέπη και έτσι έκανε δικό της τον πρώην πάουερ-φόργουορντ της Μπάγερν.

Με τον Ντέγιαν Ράντονιτς και τον Αργύρη Πεδουλάκη να ψάχνουν πλέον ξανά για τον παίκτη, με τον οποίο θα κλείσουν το ρόστερ της ομάδας τους.

Όλα δείχνουν ότι ο εκλεκτός θα προέρχεται από την αγορά του ΝΒΑ, καθώς στην Ευρώπη οι λύσεις, που υπάρχουν, δεν είναι για τις ανάγκες του «τριφυλλιού». Αντίθετα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου υπάρχουν ποιοτικές επιλογές και παίκτες, που θέλουν να έρθουν στην «Γηραιά Ηπειρο». Οι…άνεργοι είναι αρκετοί και πλέον θα πάνε όπου βρουν καλύτερα χρήματα, όπως έκανε ο πρώην παίκτης των Σίξερς, Τάιλερ Τζόνσον, ο οποίος έκανε την έκπληξη και πήγε στην Αυστραλία.

Προφανώς ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να χτυπήσει περιπτώσεις σαν τον Μαρκίφ Μόρις και τον Τζαμπάρι Πάρκερ, μπορεί, όμως, να πάρει έναν παίκτη, που να του κάνει τις δουλειές, που θέλει, και να αποτελέσει πολύ καλό δίδυμο με τον Ντέρικ Ουίλιαμς.

Ο Κάμερον Ολιβερ θα μπορούσε να είναι μία λύση, όπως και ο Ντι Τζέι Ουίλσον. Ο πρώτος μάλιστα έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία, αφού έχει αγωνιστεί τόσο στο Ισραήλ όσο και πέρυσι στην Μάλαγα. Πέρυσι έπαιξε και 2 παιχνίδια στο ΝΒΑ με τους Χοκς, ενώ την πιο πριν σεζόν είχε αγωνιστεί και στους Ρόκετς.

Ο Ουίλσον είναι διαφορετική περίπτωση, καθώς όλη του την πορεία μέχρι τώρα την έχει περάσει στο ΝΒΑ. Και πιο πολύ στους Μπακς, δίπλα στον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αγωνιά για το «4άρι», που θα προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας του, θέλει τον Κρις Σίνγκλετον, αλλά είναι δύσκολη περίπτωση, και όπως και να έχει, τα πάντα δεν θα αργήσουν να τελειώσουν. Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου ο παίκτης αναμένεται να έχει κλείσει και από κει και πέρα ο Παναθηναϊκός θα περιμένει μόνο τι θα γίνει με τον Μήτογλου. Αν πάρει και Αμερικάνο και Μήτογλου, τότε θα έχει μία φροντ-λάιν από τις κορυφαίες της Ευρωλίγκας.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι μόνο ο Μήτογλου - Ολυμπιακός και ΠΑΟ για Έλληνα πλέι μέικερ - Πράσινο προβάδισμα (Vid)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags