Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νετζήπογλου και Τανούλης - Νέα Αστέρια για το ΣΕΦ
| 2022-08-04 12:53:00

"Να τους δώσει χρόνο ο Ολυμπιακός - Step up με Μπαρτζώκα - 2.10 με καλό σουτ και δημιουργία"!

του Γιώργου Κτενά
"Να τους δώσει χρόνο ο Ολυμπιακός - Step up με Μπαρτζώκα - 2.10 με καλό σουτ και δημιουργία"!

Οι δύο Έλληνες που θέλουν στο ΣΕΦ. Γιατί ξεχωρίζουν στην ηλικία τους; Το Sportdog.gr παρουσιάζει τον Όμηρο Νετζήπογλου και τον Γιώργο Τανούλη, που βρίσκεται στη μεταγραφική λύστα των Πειραιωτών ως επένδυση για το μέλλον. Πώς πρέπει να τους αξιοποιήσει, ποια είναι τα δυνατά τους στοιχεία και πού χρειάζονται ακόμα δουλειά.
 

Ολυμπιακός: Τα ονόματα Όμηρου Νετζήπογλου και Γιώργου Τανούλη έχουν βρεθεί στην επικαιρότητα των πρωταθλητών και το sportdog έψαξε για να μάθει όσα περισσότερα γίνεται για τους δύο παίκτες.

Ο κόουτς Κώστας Παπαδόπουλος, που ήταν στον Προμηθέα, μας μίλησε για τον Τανούλη, ενώ για τον Νετζηπογλου μιλήσαμε με τον καλό μπασκετικό συνάδελφο από τη Θεσσαλονίκη, και δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ του Άρη, Χρήστο Γκάλη.

"Ψήλωσε απότομα ο Τανούλης - Να βελτιώσει τα πόδια του - Έτοιμος για μεγάλη ομάδα αρκεί να..."

"Ο Γιώργος είναι πολύ ταλαντούχος, ψήλωσε απότομα άρα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να εξοικειωθεί με το σώμα του. Τα πλεονεκτήματά του είναι ότι έχει καλό σουτ για παίκτη στο ύψος του, παίζει τη θέση 4 και 5, είναι καλός στη δημιουργία, βλέπει το γήπεδο και μπορεί να πασάρει πολύ καλά. Είναι πολύ εργατικός παίκτης, από μόνος του πήγαινε να κάνει το κάτι παραπάνω, έχει μεγάλη θέληση και υπομονή, είναι συνεργάσιμος με τους συμπαίκτες του, είναι παίκτης του προπονητή, δεν θα αντιμιλήσει, ο,τι του πεις θα το επεξεργαστεί και θα προσπαθήσει να το κάνει. Αλλά χρειάζεται λίγο χρόνο για να βελτιώσει τα πόδια του. Ήδη είναι παίκτης υψηλού επιπέδου", ανέφερε αρχικά ο καλός προπονητής μέσω του sportdog.

Μπορούμε να πούμε ότι είναι έτοιμος για μια μεγάλη ομάδα;

"Για μεγάλη ομάδα είναι έτοιμος αλλά σημασία έχει κατά πόσο θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Αυτή τη στιγμή είτε θα πρέπει να μείνει στον Προμηθέα, που θα έχει την ευκαιρία του, ή να πάει σε μεγάλη ομάδα αλλά που να του δοθεί χρόνος συμμετοχής και να βγάλει το ταλέντο του. Κάθε ευκαιρία που του δώσαμε φέτος στον Προμηθέα την άρπαξε, ειδικά επιθετικά είναι πολύ ταλαντούχο παιδί".

"Να μην σταματήσει η εξέλιξη - Step up με Μπαρτζώκα - Αυτά να βελτιώσει"

Το όνομά του έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό, ο Μπαρτζώκας έχει αποδείξει ότι ξέρει πώς να κάνει step up στους παίκτες, θα μπορούσε να σταθεί στο Λιμάνι;

"Δεν θα σταθώ στον κόουτς Μπαρτζώκα, που όντως έχει την ικανότητα να κάνει step up στους παίκτες, αλλά αν θα μπορέσει να βρει τον χρόνο συμμετοχής που χρειάζεται αν αποχωρήσει από τον Προμηθέα. Γιατί και ο Λούντζης είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν βρήκε χώρο. Και ο Μαντζούκας είναι πολύ καλός παίκτης, και δεν βρήκε χώρο στον περσινό Παναθηναϊκο. Είναι καθαρά πόσο θα τον εμπιστευτούν, γιατί αυτή την περίοδο χρειάζεται χρόνο συμμετοχής για να συνεχίσει την εξέλιξή του". 

Τι χρειάζεται να κάνει στη συνέχεια της καριέρας του;

"Σωματικά πρέπει να βελτιώσει την ταχυδύναμη των ποδιών του, είναι 2,10 και θέλει χρόνο. Αλλά κάνει τεράστια προσπάθεια, πνευματικά τώρα δύο χρόνια που ήταν στο αντρικό, βελτιώθηκε πολύ και απέδειξε ότι είναι έτοιμος, δεν έχει τέτοια θέματα. Σίγουρα ο Γιατράς θα τον βοηθήσει πολύ με την Εθνική Νέων, θέλει λίγο χρόνο για να δυναμώσει τα πόδια".

"Για αυτό ξεχώρισε φέτος ο Νετζήπογλου - Ρόλο όπως ο Λαρεντζάκης - Αυτά να βελτιώσει"

Για τον Νετζήπογλου μιλήσαμε με τον Χρήστο Γκάλη, δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη που έχει πολλα χρόνια στο ρεπορτάζ του Άρη και γνωρίζει καλά την ομάδα.

"Πώς δεν μπορεί σε μεγάλη ομάδα ο Νετζήπογλου, αρκεί να έχει ευκαιρίες για να παίζει και να δουλεύει πολύ ώστε να εξελίσσεται. Έχει τομείς που πρέπει να γίνει καλύτερος στο σουτ, στο να διαβάζει καλύτερα την αντίπαλη άμυνα. Αυτό που τον έκανε φέτος να ξεχωρίζει είναι ότι στο 1 με 1 ήταν πολύ καλός", μας είπε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Παίζει στις θέσεις 2 και 3 με την ίδια άνεση. Εφόσον βελτιώσει λίγο και το σουτ του θα είναι μια εξαιρετική λύση. Είναι προσγειωμένος, έχει βάλει ψηλά τον πήχη των προσωπικών στόχων του και δεν σταματάει ποτέ να δουλεύει. Θα μπορούσε στον Ολυμπιακό να έχει έναν ρόλο αντίστοιχο του Λαρεντζάκη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags