Facebook Pixel Νεμάνια Νέντοβιτς: Tρομάζει τους πάντες η Εθνική του Αντετοκούνμπο - Ατάκες Νέντοβιτς το αποδεικνύουν
| 2022-08-05 14:00:00

Tρομάζει τους πάντες η Εθνική του Αντετοκούνμπο - Ατάκες Νέντοβιτς το αποδεικνύουν

Sportdog Team
Tρομάζει τους πάντες η Εθνική του Αντετοκούνμπο - Ατάκες Νέντοβιτς το αποδεικνύουν

Η Γαλανόλευκη ξεκίνησε την προετοιμασία της τόσο για τους αγώνες με Σερβία και Βέλγιο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και για το Eurobasket με τους αντιπάλους της να... τρομάζουν από την συμμετοχή του Greek Greak.

Νεμάνια Νέντοβιτς: Επιστροφή στην Εθνική Σερβίας για τον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού από το 2016, όταν είχε πανηγυρίσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με τον ίδιο να ξέρει πως ο αγώνας με την Ελλάδα (25/8) και Τουρκία (28/8) είναι... τελικοί για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο και με δηλώσεις του να αναφέρεται στην δυναμική που έχει η Γαλανόλευκη και με την συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Αυτά τα ματς είναι τα πιο σημαντικά για εμάς. Προετοιμαζόμαστε γι' αυτά και μετά θα σκεφτούμε το EuroBasket. Όλες οι ομάδες θα παρουσιαστούν με δυνατά ρόστερ. Η Ελλάδα θα είναι πανίσχυρη με τους Αντετοκούνμπο και άλλους. Έχουμε ποιότητα, γι' αυτό δεν πρέπει να μας υποτιμούν. Κάνουμε καλή προετοιμασία, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές» ανέφερε ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags