Facebook Pixel Άρης: Φοβερές ατάκες από θρύλο του παγκόσμιου αθλητισμού - "Ερωτευμένος με τον κόσμο του Άρη"
| 2022-08-05 23:56:00

Ατακάρες από θρύλο του παγκόσμιου αθλητισμού - "Ερωτευμένος με τον κόσμο του Άρη"

Sportdog Team
Ατακάρες από θρύλο του παγκόσμιου αθλητισμού - "Ερωτευμένος με τον κόσμο του Άρη"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ένας από τους θρύλους του παγκόσμιου μπάσκετ όπου και αναφέρθηκε στους Κίτρινους, το Νίκο Γκάλη και την Ελλάδα.

Ντορόν Τζάμσι: Ο θρυλικός βετεράνος μπασκετμπολίστας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 με την εγγραφή του στη λίστα μελών του ΑΣ Άρης και μεταξύ άλλων μίλησε για τις δόξες του παρελθόντος, για τα παιχνίδια με τον Άρη στην Ελλάδα, ενώ μίλησε και για τη σχέση του με τον Νίκο Γκάλη.

«Νιώθω φίλος με όλους τους 'Έλληνες, σε όλη τη Θεσσαλονίκη και χθες δέχτηκα ένα υπέροχο δώρο, από τη στιγμή που εγγράφηκα στα μητρώα του ΑΣ Άρης. Δυστυχώς, για τον Άρη η Μακάμπι πέτυχε δύο γκολ και έχει πλέον το πλεονέκτημα.

Δεν ξεχνάω τα παλιά χρόνια και τις στιγμές που έζησα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Θυμάμαι τους οπαδούς όταν παίζαμε στην Ελλάδα, και οι συμπαίκτες μου ήταν τρομαγμένοι, αλλά αυτό δεν ίσχυε για εμένα, εγώ το λάτρευα, είμαι ερωτευμένος με το πάθος και την αγάπη που υποστήριζαν την ομάδα τους».

Με αφορμή την επιλογή της καλύτερης πεντάδας από τον Πάου Γκασόλ και τον Νίκο Γκάλη να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή, ο Τζάμσι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γκάλη: «Τον αγαπώ πάρα πολύ τον Γκάλη και ως παίκτης και ως άνθρωπο. Μιλάμε και διατηρούμε επικοινωνία μεταξύ μας, γενικώς όλοι οι παλιοί παίκτες διατηρούμε μια καλή σχέση, όπως είναι δυνατόν συναντιόμαστε, συζητάμε και θυμόμαστε τα παλιά.

Όταν ακούς το όνομα του Γκάλη νιώθεις ένα δέος, είναι κάτι σαν Θεός, ακόμα και να μου τον έχεις δει από κοντά. Το 1987 μαζί με τον Γιαννάκη κατάφεραν να βάλουν το ελληνικό μπάσκετ σε μια θέση που δεν φανταζόταν ποτέ κανείς».

Τέλος, αν σχεδιάζει να έρθει στη Θεσσαλονίκη: «Ήταν να έρθω την ερχόμενη εβδομάδα, για να συναντήσω και τον φίλο μου τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τελικά κάτι προέκυψε και δεν θα μπορέσω να έρθω, αλλά ανυπομονώ γιατί αγαπάω τις ταβέρνες, την αγορά κλπ», είπε ο Ντορόν Τζάμσι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags