Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Χαμός με Αγραβάνη για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό - "Βέτο" για τη μεταγραφή - Ταιριάζει ιδανικά!
Μπάσκετ
| 2022-08-05 23:34:00

Χαμός με Αγραβάνη για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό - "Βέτο" για τη μεταγραφή - Ταιριάζει ιδανικά!

του Pick n' Scroll
Χαμός με Αγραβάνη για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό - "Βέτο" για τη μεταγραφή - Ταιριάζει ιδανικά!

Ποια η άποψη των Μπαρτζώκα-Ράντονιτς και το... απαγορευτικό! Γιατί ο Έλληνας άσος παραμένει χωρίς ομάδα, η φημολογία για την επιστροφή του στο κορυφαίο επίπεδο και πού θα αγωνίζεται τελικά την επόμενη σεζόν.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πολλοί Ελληνες παίκτες είναι ακόμη στο ταμείο ανεργίας. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ένα όνομα, που ακούστηκε τρομερά τον προηγούμενο καιρό. Πρόκειται για τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος συνδέθηκε πολύ το τρέχον καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό και κάπου μάλιστα αναφέρθηκε και ως σίγουρος ότι θα συνεχίσει στο ΟΑΚΑ. Επίσης, το όνομα του διεθνούς φόργουορντ συνδέθηκε και με τον Ολυμπιακό, όχι, όμως, τόσο, όσο με τους «πράσινους».

Τελικώς ούτε στο ΣΕΦ, ούτε στο ΟΑΚΑ πήγε και ούτε θα πάει ο 28χρονος παίκτης. Στον Παναθηναϊκό μπασκετικά υπήρχε θέση για αυτόν, αλλά τα όσα έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια στα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, έβαλαν απαγορευτικό για τον πρώην παίκτη του Προμηθέα, ώστε να φορέσει τα «πράσινα». Θα έλεγε κανείς ότι για τον κόσμο του «τριφυλλιού» είναι «κόκκινο πανί».

Στον Ολυμπιακό ουσιαστικά ποτέ δεν τέθηκε θέμα επιστροφής του Αγραβάνη. Πιο πολύ φημολογία ήταν, που δεν στεκόταν πουθενά, παρά κάτι παραπάνω. Πάντως, και τον Ολυμπιακό θα μπορούσε μπασκετικά να βοηθήσει ο Μαρουσιώτης παίκτης, αλλά σίγουρα θα ήταν πιο χρήσιμος στον Παναθηναϊκό.

Προς το παρόν ο Αγραβάνης συνεχίζει την προετοιμασία του με την Εθνική και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στην Ελλάδα είναι απίθανο να συνεχίσει. Είπαμε για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο Προμηθέας έχει κλείσει το ρόστερ του, όπως και το Περιστέρι του Σπανούλη, που τον ήθελε μάλιστα κάποια στιγμή.

Οι υπόλοιπες ομάδες της Α1 δεν μπορούν να πληρώσουν τον Αγραβάνη, οπότε δεν τίθεται θέμα. Δεν θα δυσκολευτεί, πάντως, ο διεθνής παίκτης να βρει καλή ομάδα και καλά χρήματα στο εξωτερικό, αφού τα προσόντα δεν του λείπουν. Τα έδειξε μάλιστα όχι μόνο με τον Προμηθέα, αλλά και με την Εθνική, όπου αποτέλεσε εξαιρετικό δίδυμο με τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο αδερφός του Δημήτρη Αγραβάνη, πάντως, ο Γιάννης, ήδη βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός είναι η νεοφώτιστη Καρδίτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ Μπαρτζώκα στην φροντ λάιν - Σκάει μεταγραφή έκπληξη - "Αποκάλυψη" ΠΑΟ για Μήτογλου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags