Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: Απαράδεκτα ποσταρίσματα από την εθνική Νιγηρίας στο twitter για Αντετοκούνμπο! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-08-06 21:21:00

Απαράδεκτα ποσταρίσματα από την εθνική Νιγηρίας στο twitter για Αντετοκούνμπο! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απαράδεκτα ποσταρίσματα από την εθνική Νιγηρίας στο twitter για Αντετοκούνμπο! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ειρωνικές αναρτήσεις, δίχως λόγο και αιτία, κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο προχώρησε η εθνική ομάδα της Νιγηρίας.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Απαράδεκτα και τελείως αναίτια ποσταρίσματα έκανε η εθνική Νιγηρίας κατά του "Greek Freak" και των αδερφών του, με αφορμή την συμμετοχή τους στην Εθνική Ελλάδας.

Φυσικά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του δεν απάντησαν στις απίστευτες προκλήσεις των Νιγηριανών...

Το πρώτο ποστάρισμα, ήταν η παράθεση του τιτιβίσματος του Γιάννη παρέα με τα αδέρφια του στο οποίο είχε γράψει «ευλογημένος που το κάνουμε αυτό μαζί», εννοώντας προφανώς τη συμμετοχή στην Εθνική, με την απάντηση των Νιγηριανών να είναι με ένα… ειρωνικό meme.

Εν συνεχεία ακολούθησε άλλο ένα ποστάρισμα από την εθνική Νιγηρίας, ποστάροντας τη νίκη της ομάδας τους κόντρα στην Ελλάδα στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων το 2012.

«Τυχαία βρήκαμε κάποια στιγμιότυπα», έγραψαν στον λογαριασμό τους, ενώ επιφύλασσαν ακόμα μια τραγική και ειρωνική ανάρτηση για το τέλος...


«Τέλος πάντων, από τη στιγμή που είσαι εκεί, τα πραγματικά παιδιά της Νιγηρίας επιστρέφουν στις 25 Αυγούστου με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πολλοί Ολυμπιονίκες θα επιστρέψουν. Σιγουρέψου ότι θα μας παρακολουθήσεις», έγραψε η εθνική της Νιγηρίας στο twitter και το συνόδευσε με το παρακάτω βίντεο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags