Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κίνηση-ματ Αγγελόπουλων με Μιλουτίνοφ - Έτσι υπογράφει στον Ολυμπιακό - Ομάδα για τρεμπλ!
Μπάσκετ
| 2022-08-10 23:02:00

Κίνηση-ματ Αγγελόπουλων με Μιλουτίνοφ - Έτσι υπογράφει στον Ολυμπιακό - Ομάδα για τρεμπλ!

του Pick n' Scroll
Κίνηση-ματ Αγγελόπουλων με Μιλουτίνοφ - Έτσι υπογράφει στον Ολυμπιακό - Ομάδα για τρεμπλ!

Το πλάνο για τον Σέρβο παικταρά και ποιοι θα φύγουν από το ΣΕΦ! Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό ρόστερ, με στόχο να διεκδικήσει τρεις κούπες φέτος, ενώ ήδη σε συμφωνία με τη διοίκηση, αδειάζει... χώρο για να έρθει ο "Μίλου" από την ΤΣΣΚΑ.

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για το ξεκίνημα της προετοιμασίας του με τους νεοαποκτηθέντες παίκτες να στέλνουν τα μηνύματα τους στον κόσμο λίγο πριν πάρουν το αεροπλάνο για να έρθουν στην Αθήνα. Οι Πειραιώτες κατέκτησαν το νταμπλ, πήγαν στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας και στόχος τους την επόμενη χρονιά είναι να κινηθούν σε αυτά τα επίπεδα. Εννοείται ότι το ιδεατό για αυτούς θα είναι να κάνουν το τρεμπλ.

Σε αυτή τους την προσπάθεια θα έχουν μία εξαιρετικά δυνατή φροντ-λάιν που αποτελείται βασικά από τους Μουσταφά Φαλ, Τζόελ Μπολομπόι και Ταρίκ Μπλακ. Ο Φαλ είναι γνωστό πλέον τι μπορεί να κάνει. Ο Μπολομπόι φέρνει στον Πειραιά τα αθλητικά του στοιχεία και την εμπειρία του από την ΤΣΣΚΑ και το ΝΒΑ. Ο Μπλακ δεν είναι ο παίκτης, που ήταν, έχει, όμως, ποιότητα, έχει και εμπειρία.

Ο Φαλ έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Όχι, όμως, και ο Μπολομπόι με τον Μπλακ. Ο Μπολομπόι υπέγραψε για έναν χρόνο, όπως και ο Μπλακ, κάτι, που σημαίνει ότι το επόμενο καλοκαίρι μπορούν να φύγουν. Ισως ο Ολυμπιακός πήγε σε αυτή την διαδικασία για να μπορεί να πάρει του χρόνου τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, κάτι, που δεν κατάφερε φέτος. Ηθελαν διακαώς οι νταμπλούχοι να αποκτήσουν τον Σέρβο σέντερ, η ΤΣΣΚΑ, όμως, δεν τον άφησε να φύγει και μάλιστα του έδωσε και αύξηση αποδοχών, προκειμένου να τον έχει ακόμη πιο ικανοποιημένο.

Το καλοκαίρι, όμως, που θα μας έρθει, προφανώς ο Μιλουτίνοφ θα μπορεί να φύγει και ίσως τότε γίνει ο γάμος, που δεν έγινε φέτος με τον Ολυμπιακό. Ο «Μίλου» είναι από τους κορυφαίους σέντερ της Ευρώπης και με τον Φαλ μπορεί να κάνει απίστευτο δίδυμο.

Όπως είναι λογικό, πάντως, προς το παρόν όλες οι πλευρές κοιτάνε αυτά, που έχουν στα χέρια τους. Ο Ολυμπιακός προχωράει με το πολύ καλό υλικό, που έχει, για νέες επιτυχίες, ο Μιλουτίνοφ ετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ αλλά και για ίσως την τελευταία του χρονιά με την ΤΣΣΚΑ, η οποία, όπως και όλες οι ρωσικές ομάδες, είναι εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων λόγω του πολέμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δεν πήραν τον Κώστα Αντετοκούνμπο ΠΑΟ και Ολυμπιακός - Τι έδειξε με την Εθνική

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags